ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Bruk Virbac ørerens til hunden
For å unngå «sure ører» og ørebetennelse, bør du holde øye med ørene og en gang imellom rense dem. Øreflippene kan hos noen hunderaser være oppstående og hos andre henger de.
Hengende øreflipper har generelt større risiko for flere øreproblemer. Hårveksten i den ytterste øregangen spiller også en rolle, spesielt hos cocker spaniel og pudler.
Hundens ører er inndelt i 3 deler. Det ytre øre, mellomøret og det indre øret. Det er kun det ytre øre du selv skal behandle med ørerens.
En normal øregang lukter ikke og huden er glatt og lett lyserød. Normalt dannes det kun små mengder med ørevoks hos hunder. Skitt og fuktighet er faktorer som er med til å danne ørevoks. Det viser seg som mørkebrune flekker i øregangen, samtidig som det lukte litt surt. Ved jevnlig rens av øregangen hos hunden kan du imidlertid forebygge dette. Det kan også være en god ide å fjerne hår fra øregangen.
Virbac ørerens kan brukes til både hunder og katter. Det renser, lindrer og motvirker dårlig lukt, samtidig som det hjelper med å bevare den mikrobielle balanser. Det er et mildt ørerensemiddel uten såpe og alkohol som løsner skitt og flass i øregangen. Den sure pH-verdien i vesken gjør at bakterienes og soppens vekstbetingelser ødelegges. Overflaten i øret etterlates tørr og det trekkes ny fukt inn i det øverste hudlaget, slik at huden bløtgjøres.

Slik bruker du Virbac ørerens;
Løft opp øreflippen så du tydelig kan se øregangen.
Skitt og ørevoks fjernes med en dott vatt.
Hell Virbac ørerens i øregangen så den blir helt full.
Slipp taket i ører og la hunden riste med hodet.
Tørk deretter med en tørr dott med vatt.
Brukes 1-2 ganger daglig ved øreproblemer, og ellers ved behov for å forebygge infeksjon.

Bruk Virbac ørerens til hunden eller katten
Øynene på kjæledyret skal normalt være klare og fuktige – gjerne med lyserøde slimhinner. Det skal ikke være utflod i øyekroken. Normalt sørger kjæledyrets øyne selv for å fjerne urenheter. Derfor skal du ikke bruke øyerens på daglig basis – kun hvis dyrlegen anbefaler det. Har det likevel kommet skitt i dyrets øyne kan du rense øyet med Virbac Eye Cleanser på følgende måte:

Hold hodet inn mot kroppen og løft det litt opp.
Åpne det øverste øyenlokket og hell Virbac Eye Cleanser i øyet.
La flasken komme bakfra så du ikke skremmer kjæledyret.
Øyerens som renner ut av øyet skal fjernes med et rent og bløtt stykke med gasbind eller bomullspad.
Rens innefra og ut.
Virbac Eye Cleanser har en pH på 7,4, hvilket er identisk med tårenes pH hos dyret, og dermed minsker det ubehaget og øker sikkerheten ved bruk.

Tannpleie med Virbac produkter
De fleste hundeeiere vet godt at pelsen, neglene, ørene og øynene skal passes og kontrolleres med jevne mellomrom. Dessverre overser man litt, at det også er viktig å pleie hundens tenner.
Tennene er jo den første delen av fordøyelsen. Hundens tenner har det som mennesker. Det gjelder å holde tennene sunne, så man unngår tannsykdommer. Og det er en del man kan gjøre som hundeeier for å pleie tennene effektivt. Sjekk hundens tenner en gang i uken. Tennene skal være hvite og må ikke ha brune eller gulaktig belegg – også kalt plakk. Dessuten skal hundens ånde ikke lukte vondt.
Daglig tannbørsting av hundens tenner er den beste løsningen. Og hvis man venner den til dette fra den er valp, vil den ha en positiv opplevelse gjennom hele livet. Har hunden fått belegg, er det en god ide å ta en tur til dyrlegen og få renset tennene.
Hos Zoopermarked.no finner du alt du trenger til en effektiv tannpleie. Vi har flere forskjellige tannbørster og tannpasta med forskjellige smaksvarianter.
En annen supplerende løsning er å bruke Virbac Vet Aquadent som er en velsmakende væske som tilføres drikkevannet og som bidrar til å bekjempe plakk, tannstein og dårlig ånde. Inneholder Xyliton som forebygger binding av Kalsium og dermed dannelse av tannstein, samt Klorhexidin som nedsetter bakterieveksten og dermed forekomsten av plakk.
Virbac Vet Aquadent tilføres daglig i drikkevannet. Husk å skifte drikkevann 1 gang om dagen. Venn kjæledyret langsomt til smaken av Vet Aquadent.
Produktet er spesielt velegnet til katter, hvor det kan være vanskelig å få lov til å børste tenner.

Virbac sjampo til hund, katt- eller hest
Ta godt vare på pelsen og huden. Det er kroppens største organ og krever derfor også din oppmerksomhet og pleie. Et sunt kjæledyr kan du blant annet lese ved at pelsen er blank. Mange hunder og katter klør og slikker pels og poter når de har det ute. Det er ikke i seg selv et problem. Men overdreven kløe er ofte et tegn på at huden er ute av balanse og trenger behandling. Mangler pelsen glans, kan det være at dyret har en sykdom i organene og stoffskifte er i ubalanse. Sjekk derfor jevnlig pelsen og huden på kjæledyret. Langhårete dyr krever mest pelspleie.
Hos Zoopermarked finner du et stort utvalg av redskaper til en riktig pelspleie.

Men, dyret skal også ha et bad en gang imellom. Og her har Virbac flere typer sjampo.
Virbac Sjampo er spesielt utviklet og tilpasset hundens og kattens hud- og pelsoppbygging. Den er ideell til alle raser, pelsstrukturer og farger. Virbac Sjampo inneholder Ceramide og A2 fettsyrer som virker nærende og gjenoppbyggende for huden og pelsen ved hver vask. Pelsen etterlates bløt, sterk og ren.
Virbac Allerderm sjampo kan brukes til både hunder, katter og hester.
Virbac Allerderm Calm sjampo lindrer og fukter følsom og irritert hud og bevarer hudbarrierens integritet og mikrobielle balanse. Utviklet av eksperter innenfor dermatologi.
Virbac Allerderm Scrub sjampo er til dyprensende vask av hunder, katter og hester. Hjelper mot uren hud.
Virbac Allerderm Oat sjampo er en såpefri sjampo til tørr og følsom hud. Tilfører huden fukt og hjelper med å bavare den mikrobielle balansen. Til hunder, katter og hester.
Allerderm Oat sjampo er designet til rutinemessig hygiene og hunder, katter og hester med sart og tørr hud. En skånsom, såpefri og naturlig havremelsjampo. Gir en flott og skinnende pels med færre floker og en behagelig duft av frukt.
Virbac Allerderm Moist sjampo er til fet, flassete og illeluktende hud. Til huder, katter og hester. Renser og rengjør hud og pels og bevarer hudbarrierens integritet og mikrobielle balanse. Fjerner overskytende talg-produksjon og flass og nøytraliserer ubehagelig lukt.

Kjøp Virbac pleieprodukter hos Zoopermarked
Velg mellom øye-rens, øre-rens, munnskyll og sjampo til varierende hud- og pelstyper.
Kjøp online på Zoopermarked.no og vi leverer i løpet av noen få dager.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.