ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

VITAKRAFT SMÅDYRSPON
(4008239250360) Populær
 
NOK 36,00
SILIKAT LAVENDEL KATTESAND VITAKRAFT MAGIC CLEAN..
5 L
STERKT SUGENDE SILIKAT
VITAKRAFT MAGIC CLEAN KATTESAND
(4008239308740)  
 
NOK 61,00
SILICAT KATTEGRUS VITAKRAFT MAGIC CLEAN..
5 L
KRAFTIG SUGENDE SILICAT
VITAKRAFT MAGIC CLEAN KATTESAND
(4008239140357)  
 
NOK 61,00

Historien bak Vitakraft
Vitakraft ble grunnlagt så tidlig som i 1837 i nærheten av Bremen. Det var da en familieeid landhandel, som var en av de første som satte fokus på kjæledyr. Gjennom årene har Vitakraft vokst seg stort og det jobber idag rundt 2000 mennesker på verdensbasis. Omsorg for dyr har vært mottoet hele veien. Kjæledyr skal ha det aller beste som kan skaffes. Derfor forsker de hele tiden i nye og forbedrede produkter, som er artstilpasset med hensyn til ernæring.

Vitakraft har noe for alle slags kjæledyr
Hos Zoopermarked.no fører vi en betraktelig stor del av sortimentet fra Vitakraft. Det er masse å velge mellom til både hunder, katter, gnagere, fugler, krypdyr, fisk, pinnsvin og ildere. Nedenfor kan du lese om alle produktene fra Vitakraft til alle de forskjellige dyreartene som vi tilbyr her hos Zoopermarked.no.

Kjøp Vitakraft til hunden hos Zopermarked
Hos oss fører vi et bredt utvalg av godbiter fra Vitakraft til hunden. De fleste kjenner sikkert Beef-Sticks, som fås i utallige smaksvarianter. Det er en uforglemmelig hundesnack som inneholder over 90% kjøtt. Fylt med vitaminer og helt uten fargestoffer og konserveringsmidler.
Det er en herlig kjøttpinne som de aller fleste hunder elsker. Den er perfekt som belønning ved trening eller bare som en snack mellom måltidene. De er forseglet og er lette å ha med seg overalt.
En annen god kjenning her hos Zoopermarked er Dental 3-in-1. En herlig lekkerbisk for alle hunder. Den er sukkerfri og ikke tilsatt antioksidanter eller kunstige smaksstoffer. Tyggepinnen er tilsatt forskjellige stoffer som bidrar til å redusere bakterieveksten, bremser dannelsen av tannstein, forebygger tannkjøttbetennelse og hjelper til med å hele sår i munnen. Den spesielle 6-kantede formen hjelper til med å rense tennene og fjerne belegg.

Kjøp Vitakraft til katten hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no fører vi et bredt utvalg av godbiter fra Vitakraft til katter. De fleste kjenner sikkert til Cat-Sticks som fås i utallige smaksvarianter. Det er en uforglemmelig kattesnack med masse kjøtt. De saftige softsnack godbitene er utstyrt med bruddriller, så de er lette å dele i den ønskede størrelsen. De er forseglet og er enkle å ha med overalt.
Vitakraft kattesand fører vi i to varianter. Vitakraft Compact Ultra er et meget økonomisk og klumpende bentonittstrø med en fantastisk sugeevne. Alt flytende absorberes umiddelbart og samles i faste klumper. Disse kan da lett fjernes og man kan etterfylle med strø. Vitakraft Compact Ultra er uten babypudder.
En annen kjenning fra Vitakraft er Magic Clean. Det er et silikat og krystall kattesand som har den fordelen at den kan absorbere mye lukt og væske i løpet av ganske kort tid. I forhold til andre typer kattesand kan Vitakraft Magic Clean holde på både lukt og væske mye lengre. Den store sugeevnen kan holdes vedlike hvis du rister kattesanden hver dag. Sanden skal skiftes ut når krystallene slutter å absorberere væsken. På den måten er Magic Clean veldig økonomisk i bruk. En pose på 5 l holder i opptil 4 uker for en katt. Magic Clean fås i to varianter – en uten duft og en med duft av lavendel.
Et langt og sunt katteliv avhenger blant annet av en god og balansert kost. Poesi fra Vitkraft lever opp til disse kravene for den voksne katten, samtidig som maten ganske sikkert vil begeistre den med alle de ulike variantene. Det er et delikat våtfôr med lekre ingredienser. Det er ikke tilsatt hverken sukker, konserveringsmidler eller fargestoffer. Poesi fås i forskjellige varianter. Biter i gele, biter i saus eller som en luftig mousse. Katten vil elske det.

Kjøp Vitakraft til gnageren din hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked har vi et stort utvalg av produkter til gnagere. Vi har både fôr, godbiter, spon og høy. Hit kommer du ikke forgjeves når du skal handle inn til gnageren din. Vitakraft Menu hovedfôr er et sunt, artsriktig fullfôr til marsvin og kaniner. I tillegg til den mettende virkningen er fôret tilsatt mange livsviktige vitaminer og mineraler som beskytter mot mangelsykdommer, øker motstandskraften og gir vitalitet. Vitakraft Menu fullfôr fås også til en av hagens gjester – nemlig pinnsvinet.
Vitakraft Vita Spesial er et fôr som matcher de forskjellige artene. Her er det spesialfôr til kaniner, marsvin, chinchillaer og rotter. Alle verdifulle ingredienser er samlet i en og samme fôrpille, og på den måten unngås selektiv spisning. Vitakraft Emotion Beauty er et fullfôr til hamstre, dvergkaniner og chinchillaer. De har alle en optimal ernæringssammensetning, samt inneholder olje som holder huden sunn og gir en glansfull pels.
Vitakraft Vita Verde høy er skånsomt høstet og tørket, slik at de naturlige vitaminene bevares. Det er et utmerket supplement til det daglige fôret.
Har du lyst til å skjemme bort gnageren, kan du hos Zoopermarked.no blant annet få et hav av forskjellige frø stenger med forskjellig smak. Frø stenger er harde godbiter som er bakt 3 ganger, så gnageren skal jobbe litt for føden.
Når det kommer til hygiene har vi hos Zoopermarked spon fra Vitakraft. Det er ubehandlede bløte spon fra nåletrær som binder lukten, suger godt og er helt uten kjemiske tilsetningsstoffer.

Kjøp Vitakraft til fuglen din hos Zoopermarked
Vitakraft Meny er et fullfôr som fås til utallige fuglearter. Det er artstilpasset fôr som inneholder alle livsviktige vitaminer og mineraler, og er selvfølgelig uten sukker, tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.
Tamme fugler elsker godbiter som så mange andre dyrearter. Derfor har vi også et bredt utvalg i frø stenger og andre godbiter fra Vitakraft. De fås med forskjellig smak og er tilpasset den enkelte fuglearten. Mange timer med hygge, samtidig som de inneholder nyttige ingredienser.
Vitakrafts sortiment inneholder også fuglebur, sand til fugler og sandhylstre, så du kan sørge for renslighet og hygiene i fugleburet.

Kjøp Vitakraft til skilpadder og fisk hos Zoopermarked
Vitakraft Turle Pellets er et kvalitets fullfôr til alle altetende reptiler, slik som vann- og sumpskilpadder og diverse firfisler. Vitakraft Pond Energy er et spesielt fôr som styrker alle slags hagedamfisk. Inneholder mange viktige vitaminer, mineraler og oljer, som samtidig bygger livsviktige energi depoter før vinteren.

Stempelkortordninger flerstykkpriser på Vitakraft
Husk også – du kan få Beefsticks, Catsticks og mange andre produkter fra Vitakraft gratis ved å være med i vår stempelkortordning. I tillegg har vi flerstykkpriser på en lang rekke produkter – kjøp flere og spar mer.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.