ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Litt om merket Whiskas
Whiskas kattefôr selges over hele verden, og er eid at det amerikanske selskapet Mars. Whiskas er kjent for både sitt tørrfôr og våtfôr til katter. Whiskas tørr- og våtfôr leveres i en lett gjenkjennelig emballasje i en lilla farge med en silhuett av katte hodet.

Whiskas ble opprinnelig kjent som Kal Kan, da firmaet startet i 1936. Firmaet valgte i 1988 å bytte navn til Whiskas for at de på en bedre måte kunne promotere kattematen internasjonalt. I Danmark ble Whiskas for alvor kjent da de lanserte reklamer med sloganet: «Katter ville ha valgt Whiskas».

Om Whiskas kattefôr
Med Whiskas kattefôr får katten alt det den trenger for en sunn avbalansert kost. Whiskas kattefôr inneholder essensielle vitaminer og mineraler, som hjelper med å vedlikeholde viktige kroppsfunksjoner hos katten, slik som syn, knokkelvekst og stoffskifte.

Whiskas kattefôr er laget av ferske råvarer uten tilsetting av smaksstoffer. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av forskjellige smaksvarianter fra Whiskas i form av enten våtfôr eller tørrfôr. Ved å velge Whiskas kattefôr får du samtidig mulighet for en rik avveksling i kattens meny – og katter elsker forandring.
Med en fersk porsjonspose fra Whiskas ved hvert måltid, får din katt en helt spesiell smaksopplevelse og akkurat den mengden med kattefôr som den trenger. Enklere blir det vel neppe.

Whiskas jobber sammen med WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om utviklingen av nye fôrprodukter for å sikre størst mulig næringsverdi i kattefôret, uten at det går på bekostning av den gode smaken.

Alle Whiskas’ fôrprodukter er fulle av gode og naturlige ingredienser, de er ernæringsmessig komplette og avbalanserte og hjelper verdens kjæledyr til å leve et sunnere og gladere katteliv. Whiskas tilbyr kattemat til alle katter, uansett hvilken livsfase katter måtte være i.
Med kattefôr fra Whiskas tilbyr du katten et hav av spennende smaksopplevelser.

Whiskas kattungefôr
Når det handler om måltider, er balanse et av nøkkelordene for din kattunge.
Katten trenger en sunn blanding av proteiner, vitaminer og mineraler.
Hos Zopermarked.no finner du alltid 100 prosent avbalansert og komplett kattungefôr. Whiskas kattungefôr kan dessuten også brukes til drektige og diende katter.

Kattungefôret er rikt på proteiner som er tilsatt ekstra Kalsium for sterke knokler og DHA for en sunn utvikling av hjernen. Kattunger vokser faktisk 15 ganger raskere enn en baby og har langt mer energi i kroppen som den skal ut med, enn voksne katter.
Derfor har den behov for å spise rikelig med mat for å dekke sitt energibehov. Siden kattunger kun har en mage på størrelse med en tommelfingernegl, skal de spise med jevne mellomrom – gjerne 6 små måltider om dagen.

Stort utvalg av Whiskas kattemat til voksne katter
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et stort utvalg av velsmakende kattemat fra Whiskas, tilpasset kattens behov. Vi har både våtfôr og tørrfôr fra Whiskas. Vi har for eksempel Whiskas tørrfôr, som inneholder en blanding av kylling og kalkun, samt enda mer proteiner, flere antioksidanter og mer Glukosamin enn før.
Den nye proteinrike oppskriften, er særlig velegnet til magre katter som trenger litt ekstra fett på kroppen, samtidig som antioksidantene bidrar til å fremme et sunt immunsystem hos katten. Det ekstra innholdet av Glukosamin i Whiskas’ tørrfor bidrar til å fremme sunne ledd hos katten.

Til innendørs katter, har Whiskas også tørrfôr som effektivt minsker hårballer og fremmer en sunn kroppsvekt hos din katt. Når katter vasker seg, får de helt naturlig en stor del hår i seg. Store hårballer kan imidlertid være årsaken til store smerter hos katter og i verste tilfelle kan hårballene ende i tarmen og forårsake forstoppelse hos katten. Med Whiskas anti-hairball kattefôr, forebygger og reduserer du hårballer hos din katt, siden fôret inneholder ingredienser som renser magesekken og fører hårene sikkert gjennom tarmsystemet.
Tørrfôret fra Whiskas, som er spesielt utviklet til innendørskatter, inneholder dessuten taurin som understøtter kattens hjerte, allmenn helse og lyse øyne, mens andre viktige næringsstoffer i tørrfôret understøtter kattens hud, pels og knokler.
Whiskas tørrfôr er rikt på vitaminer, mineraler og ferskt kjøtt. Teksturen av selve tørrfôret bidrar også til å understøtte din katts tannhelse og forhindrer at det danner seg tannstein. Dette skyldes den spesielle fôrpillens milde og forsiktige slipende effekt.

Senior kattemat fra Whiskas
I takt med at din katt eldes, endres også kattens spisebehov seg. Fra katten er 8 år, blir den betraktet som seniorkatt – også selv om kattens atferd og vaner ikke umiddelbart endrer seg. Sånn er det med noen katter, mens andre katter legger på seg litt og blir mindre aktive.

Noen katter går også ned i vekt, fordi kroppen ikke lenger kan fordøye de energigivende næringsstoffene i maten. Når kattens tenner ikke lenger egner seg til en hard og sprø kost, kan du med fordel gi den noen av Whiskas’ porsjonsposer til seniorkatter.
Hver porsjonspose inneholder lettfordøyelig mat, som gir seniorkatten alle de ekstra vitaminene og mineralene den trenger for å fastholde den karakteristiske spenstigheten i gang, nå som den har blitt eldre.
Kattematen er spekket med solsikkeolje og vitaminer som holder pelsen sunn, samt kalsium som styrker kattens knokler. Fordelen ved seniorkattemat i porsjonsposer er at fôret bevarer sin friskhet og smak.

Kattens spisevaner
Akkurat som de store kattene vi har kjennskap til fra naturen, som blant annet tiger og løver, er din katt kjøtteter av natur. Katter er designet til instinktivt å oppsøke den maten som kroppen deres mener at den har behov for. Mange at de næringsstoffene som katter trenger, finnes kun i kjøttbaserte dagligvarer, hvilket betyr at katter frarådes å være vegetarianere.
I tillegg trenger katten en hel del vann på daglig basis, derfor er det en god idé å supplere kattens tørrfôr med våtfôr.

Kjøp Whiskas kattemat hos Zoopermarked.no
Så leverer vi det direkte hjem til din dør. På denne måten slipper du for all bæringen. Vi har alltid et stort utvalg av Whiskas kattemat til særdeles fordelaktige priser. Finner du, mot forventning Whiskas kattemat billigere hos en av våre konkurrenter, så husk at vi har prismatch.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.