ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

ZiwiPeak er et 100 % naturlig produkt til både hunder og katter.
Både hunder og katter trenger lekre fôrprodukter som inneholder alle nødvendige ingredienser. ZiwiPeak inneholder kun naturlige produkter som holder din hund og katt i balanse. ZiwiPeak er laget av naturlig rått og ferskt kjøtt og organer. Det er absolutt ingen tilsettingsstoffer, konserveringsmidler, fyllstoffer eller korn. Et meget godt fullfôr til hund og katt.

ZiwiPeak fås både som tørr- og våtfôr. Tørrfôret er lufttørket og har en herlig friskhet. Det fås også våtfôr på boks, som holder på fuktigheten.

ZiwiPeak kommer fra New Zealand, hvor det er hentet fra de reneste og grønneste gressarealene og vann.
Det eneste som er tilsatt de naturlige produktene, er essensielle vitaminer og mineraler, slik at både hunden og katten er godt forsikret.
ZiwiPeak er ideelt som daglig fôr, både for hunder og katter.
Hunder og katter trenger fôr som er fysisk enkelt å fordøye og spise.
Det kan ofte være vanskelig å velge det man ønsker å fôre dyrene sine med, men her gjør ZiwiPeak det utrolig enkelt. Det er ingen skjulte stoffer, og ønsker du å fôre hunden eller katten med enkelt fôr, hvor du selv har kjennskap til alt innholdet, så er dette er godt valg.

Alle dyr stortrives best med fôr som tilsvarer til deres opprinnelige viltbytte. De ønsker fôr som er i harmoni med deres naturlige instinktive ernæringsmessige behov. Dette kan ZiwiPeak gi dem. ZiwiPeak er det merke som kommer aller nærmest, med hensyn til rått, naturlig og vilt bytte, uten frysing og tørking.
Frysetørret hunde- og kattefôr krever tilsetting av vann, og man skal ikke behøve å bruke tid på å vente på at fôret skal tines opp. Med ZiwiPeak er det ingen risiko for å tilberede fôret feil.
Alt i alt er fôret laget like mye for din skyld som for kjæledyrets. Du sparer masse tid og kan bare fylle fôr i skålen og se kjæledyret ditt nyte måltidet sitt.

Hvorfor har Ziwipeak valgt å bruke ordentlig kjøtt til hunden?
Hunden, stammer fra ulven, og hunden var et av de dyrene som først ble gjort tamme.
Hundens tarm- og fordøyelsessystem har ikke forandret seg mye siden den gang og er derfor veldig lik ulvens.
Derfor er hunder ganske enkelt kjøttetere. Din hund har behov for et godt kosthold som er i harmoni og inneholder næring som hundens fordøyelsessystem enkelt kan omsette til brukbar næring og energi.
Et høyt proteininnhold og fett fra kjøttet, gir et sunt kosthold, som igjen skaper god trivsel hos hunden. Dessuten bidrar det til at hunden lever lengre, siden det er et naturlig produkt.

Som alle vet, så finnes det ikke to hunder eller to hundeeiere som er helt like. Derfor tilbyr ZiwiPeak et 100 % naturlig fôr, som er lufttørket tørrfôr. Disse fås i poser. Dessuten har de også våtfôr på boks. Disse boksene er laget slik at de er enkle å åpne. Trenger heller ingen boksåpner – de kan bare trekkes opp.

Tørrfôr til hunden
ZiwiPeaks tørrfôr er et unikt produkt. Den skånsomme lufttørke-prosessen bevarer 90% av de ernæringsmessige verdiene som er i det rå kjøttet. Det minimerer skader på proteiner, vitaminer og enzymer i de naturlige ingrediensene. Dette gjør at din hund oppnår nesten alle fordeler ved kost med rått kjøtt.
De siste 10% består av kullhydrater fra naturlige kilder som grønn kallun (drøvtyggernes siste mageavsnitt, bakmagen eller løpemagen), sikori (grønnsak), tang og persille, samt essensielle vitaminer og mineraler. Alle disse tingene er nødvendig i et avbalansert kosthold. Fôret er ytterligere beskyttet i en smart gjenlukkings- og lufttett pose.

Våtfôr til hunden
ZiwiPeak våtfôr er laget på minimum 66% rått kjøtt – resten består av saft fra kjøttet, samt masse vitaminer og mineraler. Disse blandet sammen, gir en komplett og avbalansert kost.

Hvorfor har ZiwiPeak valgt å bruke ekte kjøtt til katten?
Dette er et spørsmål med kort svar, fordi det er i harmoni med naturen. Selv om din katt nå har blitt et tamt husdyr, så skal man fortsatt huske på hvor den kommer fra. Den er opprinnelig i slekt med den afrikanske villkatten som engang fra tidenes morgen, for millioner av år siden, ble gjort tam av egyptiske kornbønder.
Kattens utseende har over tid endret seg en del, men innvendig har katten nesten ikke forandret seg i det hele tatt. Katten er primært en kjøtteter, akkurat som før i tiden. Katter trenger organer og kjøtt i den daglige kosten. Bak kattens søte ansikt og pels, er alle katter innerst inne et jaktdyr.
Dette ses tydelig når du leker med katten – de elsker det. Fôret bør derfor avspeile at katten elsker å jakte. Derfor er det innbydende og sunt for katten å få fôr med ordentlig kjøtt. Det er utrolig enkelt, slik det som oftest er med de beste tingene. Den aller beste kosten til din katt er den som matcher dens naturlige levemåte og utvikling.

En kost, hvor fordøyelsessystemet kan omdanne føden til nyttige næringsstoffer og energi. Dette bidrar også til at katten får et rikt, langt og lykkelig liv. Derfor er det ingen tvil om at fôret fra ZiwiPeak er et utrolig godt valg til katten. Rik på proteiner, fett fra ekte naturlig kjøtt – hva mer kan en bortskjemt katt ønske seg?
ZiwiPeak kommer så nært opp til det naturlige ville dyrelivet, at det gir deg ro i sinnet når du fôrer med det. ZiwiPeak sørger for at katten får en komplett og velbalansert ernæring. Akkurat som den har behov for, og som den helt sikkert fortjener.

Tørrfôr til katten
Foretrekker du tørrfôr til din katt, så har ZiwiPeak en utrolig lekker type av den slags. Tørrfôret er skånsomt lufttørret, slik at den ernæringsmessige verdien bevares.Tørrfôret består av 90% kjøtt, organer og fisk. I tillegg grønne leppemuslinger, som forebygger eventuelle skader på proteiner, vitaminer og følsomme næringsstoffer og enzymer i alle de naturlige ingrediensene.
ZiwiPeak vil gi samme fordeler som en kost med rått kjøtt, tilsatt vitaminer og mineraler for en komplett og avbalansert kost.
De siste 10% består av kullhydrater fra naturlige kilder og urter. Dette gir en komplett kost til katten. Det er sunt, forlenger levetiden og du får en takknemlig katt.

Våtfôr til katten
De fleste eksperter anbefaler å fôre med våtfôr, når det er snakk om katter.
ZiwiPeak våtfôr fås i super smarte easy-to-open bokser, som gjør det enkelt for deg som forbruker. Våtfôret inneholder minst 66% rått kjøtt, hvor den lekreste kjøttsaften er bevart.
Det er en fin fordeling av viktige vitaminer og mineraler, akkurat som i det lufttørkede tørrfôret. ZiwiPeak våtfôr er tilberedt direkte i boksene for å sikre at fôret hele tiden holder seg sterilt, i tillegg til at den beholder og bevarer den opprinnelige kvaliteten av ingrediensene.
Boksene som ZiwiPeak benytter, har et BPA-fri fôrkontakt belegg, som sikrer at boksens innhold blir så naturlig oppbevart som overhodet mulig.
Du kan variere fôret du gir til hunden eller katten. Du kan skifte mellom tørt og vått fôr.

Du skal dog være særlig oppmerksom på de veiledende porsjonsstørrelsene angitt i veiledningen. Det er viktig at kjæledyret ikke får for mye eller for lite av hverken det våte eller det tørre fôret.
Du kan lese om doseringer på baksiden av pakningen med fôr, eller på boksen.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering !
Rask levering !
18.04.2018 - Hilde Paulsen
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.