ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Vi fant ingen produkter som matcher ditt søk.

Bruk ZooLac Propaste mot tynn mage og diaré
ZooLac Propaste er en pasta til etablering, opprettholdelse og avbalansering av bakteriefloraen i mage- tarm kanalen hos husdyr og hobbydyr. Bakteriene i ZooLac Propaste er nøye valgt ut så de virker flersidig i alle deler av tarmene. 5 forskjellige arter av gunstige og naturlige forekommende bakterier som sikrer en meget bred og effektiv virkning.
Totalt inneholder ZooLac Propaste 4,3 milliarder bakterier, per ml., samt lactobacillus, pediococcus og bacillus, melkesyre, vegetabilsk olje, lechitin, stabilisator (E55lb) og er derfor et meget høykonsentrert produkt.
Pastaen virker ved at noen av bakteriene danner en naturlig beskyttende barriere i tarmene, som forhindrer skadelige bakterier i å angripe tarmveggen. De skadelige bakteriene angripes dessuten av de gunstige bakteriene fra ZooLac Propaste, hvilket resulterer i at de gunstige bakteriene naturligvis utkonkurrerer de skadelig bakteriene. Herved begrenses veksten av de skadelige bakteriene, hvilket bidrar til å gjenopprette den normale tarmfunksjonen. I motsetning til antibiotika kan ikke de skadelige bakteriene utvikle residens overfor ZooLac Propaste, siden pastaen utelukkende inneholder naturlige tarmbakterier.

Hvordan bruker jeg ZooLac Propaste?
Kan brukes både som forebyggende og til dyr med akutt diaré. ZooLac. Propaste er et naturlig produkt til naturlig bekjempelse av diaré og kan ikke overdoseres. Det virker raskt og kan brukes til alle dyrearter.
Det er enkelt å gi og smaker godt. Hunder og katter er begeistret for det og tar det som om det var en godbit.
ZooLac Propaste sprøytes direkte inn i munnen på kjæledyret. Sprøyten innstilles til den ønskede mengden og pastaen plasserer på dyrets tunge. Ved forebygging kan man gi dyret det 1-2 ganger i døgnet, og gjerne i forbindelse med et måltid, så sant du får hunden til å spise. Det kan brukes 10 gram per kg fôr.

Dosering:
0 - 10 kg 1 ml
10 - 25 kg 2 ml
25 - 50 kg 3 ml
Over 50 kg 5 ml
For å stoppe akutt diaré, skal første dose være dobbel.
Ved dehydrering (væskeunderskudd) bør du kontakte dyrlegen.

Hva er diaré hos hunder?
Diaré er ikke en sykdom i seg selv. Det er mer en betegnelse for hyppig og tynn avføring. Man snakker gjerne om 2 forskjellige former for diaré. Akutt diaré er en kortere periode, gjerne noen dager, mens kronisk diaré holder på ukesvis eller i flere måneder.

Hva kommer diaré av?
Det kan det være mange årsaker til. Som regel finner man ikke ut av hva årsaken er, siden de fleste hunder raskt kommer over det og blir friske. Diaré forekommer spesielt hos valper.
Diaré kan skyldes noen som hunden har spist. Det kan være for mye fôr, en brå endring av fòr eller fordervet fôr. Det kan også komme i forbindelse med inntak av melk eller hvis hunden lider av fôrallergi.
Diaré kan også skyldes sykdomsfremkallende bakterier, parasitter, virus eller sopp.
Funksjonsbestemt diaré ses ofte i forbindelse med stress. Stress er blitt en folkesykdom hos mennesker, og man ser det også oftere og oftere hus hunder. Det er mange forskjellige ting som kan fremkalle stress hos hunden – og mange av dem likner det menneskelige stresset. Den beste måten å håndtere stress på hos både mennesker og hunder er hvile, hvile og atter hvile - og gjøre ingenting.
Og sist men ikke minst kan tarmpassasjen være hindret, hvis hunden har brokk, tarmslyng eller har spist et fremmedlegeme.

Hva er tegnene på diaré?
Det er hyppig avføring og den er tynn. Andre symptomer på diaré ses også oppkast, høyere kroppstemperatur, væsketap, spisevegring, depresjon og eventuelt magesmerter.
Som sagt kan årsaken til diaré være vanskelig å finne. Går du til dyrlegen, vil de gjøre forskjellige undersøkelser av hunden. Blant annet avføringsprøver og eventuelt røntgen, hvis det er magesmerter.

Hvordan behandler man diaré best mulig?
Hvis man vet hva årsaken til diaréen, skal den behandles. Hvis man ikke vet årsaken, må man prøve å gå systematisk og symptomatisk til verks.
Væskebalansen hos hunden skal gjenopprettes. Hunder som har diaré mister mye væske og det må derfor gis rikelige med vann for å utlikne tapet. Hvis du ikke kan få hunden til å drikke er det viktig at du kontakter dyrlegen.
Du kan også faste hunden i opptil 12 timer. Heretter gir du den små porsjoner med mat, som er lettfordøyelige. Cottage cheese, kokt ris og poteter er en glimrende mage- tarm diett. Du kan også bruke spesialutviklet diettfôr. Hos Zoopermarked finner du et bredt utvalg av både tørrfôr og våtfôr. Etterhvert som avføringen og hundens allmenne tilstand bedres, kan du etter en ukes tid gradvis venne hunden tilbake til normal kost.
Bruk gjerne samtidig ZooLac Propaste til å gjenopprette tarmfloraen i hundens mage.
Har hunden feber, og diaréen kommer fra bakterier, skal du kontakte dyrlegen som sannsynligvis vil behandle med antibiotika.

Hva er diaré og katter og andre kjæledyr?
Symptomer, årsaker, diagnose og behandling er de samme som gjelder for hunder.
ZooLac Propaste er glimrende til å gjenopprette tarmfloraen hos alle slags hus- og kjæledyr. Midlet er 100% naturlig og kan derfor ikke overdoseres eller brukes feil.

Bestill online og få varene levert direkte på døren
Når du kjøper ZooLac Propaste online hos oss, leverer vi varene innenfor ganske få dager.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked streber etter å ha de beste prisene innen utstyr og tilbehør til kjæledyr. Det betyr at hvis kunden finne mot forventning tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked til gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt for.
Jo mer man kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler mann for eksempel for mere enn 10 000 kroner i ett kalenderår, oppgradere man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr av man får 8 prosent bonus på alle kjøpene sine. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som miksrabatt, mengderabatt, stor- eller megarabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om ZooLac Propaste kan du alltid kontakt kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mere spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.