ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
ALPEHØY LOLO PETS FRISK ALPEHØY
800 G
NATURLIGE URTER OG GRESSARTER
LOLO PETS FRISK ALPEHØY
(5904479710529) Populær
 
NOK 23,00
VARMEBEHANDLET HALM HVETEHALM KANIN
140 L
TIL KANINBUR
HVETEHALM KANIN
(8716282600020)  
 
NOK 85,00
VITAKRAFT ENGHØY VITAKRAFT HØY MED LØVE..
500 G
NATURLIGE URTER OG GRESSARTER
VITAKRAFT HØY MED LØVETANN
(4008239130679)  
Veil. markedspris 43,00 
NOK 38,70
VITAKRAFT HØY MED VILLROSER
(4008239130709)  
Veil. markedspris 43,00 
NOK 38,70
VITAKRAFT HØY MED KAMILLE
(4008239130716)  
Veil. markedspris 43,00 
NOK 38,70
VITAKRAFT HØY MED BRENNESLE
(4008239130693)  
Veil. markedspris 43,00 
NOK 38,70
VITAKRAFT ENGHØY VITAKRAFT HØY MED PEPP..
500 G
NATURLIGE URTER OG GRESSARTER
VITAKRAFT HØY MED PEPPERMYNTE
(4008239130686)  
Veil. markedspris 43,00 
NOK 38,70
Bredt utvalg av kvalitets naturhøy og halm
Hos Zoopermarked.no, har vi alltid et stort utvalg av naturhøy og halm. Høy er essensielt for gnagerens helse og skal derfor alltid være tilgjengelig, ellers risikerer du at gnageren får problemer med magen og tennene. Din gnagers tenner vokser hele livet, så hvis de ikke slipes, naturlig ved for eksempel hjelp av naturhøy, risikerer du at gnageren får diverse tannsykdommer og et skjevt bitt. Hvis du har en gnager som er ekstrem til å skitne til buret sitt, kan du med fordel kjøpe en høyhekk til å sette på siden av buret. Når du er på utkikk etter en høyhekk, er det viktig at du er oppmerksom på at hullene ikke er for store så gnageren kan stikke hodet igjennom og blir sittende fast. Naturhøyets struktur og lengde betyr at høyet forblir i høyholderen, fremfor å havne på bunnen av buret. Dermed forblir gnagerens høy tørt og innbydende i lengre tid. Ettersom det er snakk om naturhøy, kan fargen på høyet variere. Dette betyr ikke at vi snakker om at høyet er dårlig så lenge høyet lukter friskt og ikke inneholder for mange harde plantedeler. Naturhøy er skånsomt behandlet, slik at de naturlige vitaminene bevares. Hvis du har en kresen kanin, kan du eventuelt blande høyet med litt tørkede urter eller velge den enkle løsningen å kjøpe Vita Verde høy fra Vitakraft.  

Vita Verde naturhøy
Hos Zoopermarked.no, har vi et velassortert utvalg av det populære Vita Verde høy fra Vitakraft. Dette høyet er blandet med urter av forskjellige varianter og er av god kvalitet. Alle produkter i Vita Verde sortimentet er rene naturprodukter. Høyet er skånsomt høstet og tørket, slik at de naturlige vitaminene blir bevart. Velg Vita Verde høy for en sundt velbefinnende. Din gnager vil elske høyet.  

Naturhøy i mange forskjellige varianter og kvaliteter
Hos Zoopermarked.no, finner du høy i mange forskjellige varianter og kvaliteter. Ettersom høy utgjør en stor del av din gnagers daglige inntak av fôr, er det viktig å velge noe godt og friskt høy. Det er med andre ord ikke her du skal spare. Når du velger høy, skal du sikre deg at det dufter friskt, har en grønnaktig farge og at det ikke støver. Hvis du har mulighet for å finne grovskåret høy, er dette å foretrekke, ettersom det inneholder flest fibre. Hvis din gnager er meget kresen, kan du også velge den typen høy som kalles: ”Lucerne høy”. Du skal dog være oppmerksom på at du kun gir Lucerne høy i små mengder, da denne type høy har en tendens til å fete og kan belaste nyrene hvis de gis i større mengder. Lucerne høy kan med fordel brukes til eldre gnagere eller gnagere som har vært syke og derfor trenger å legge på seg. Lucerne høy inneholder også en høyere andel kalsium, hvilket kan være godt for gnagere som vokser.  

Hvis din gnager ikke vil spise høy
Hvis du har en gnager som ikke vil spise høy, er det viktig at du relativt raskt finner ut av hvorfor den ikke vil det, siden høy som tidligere nevnt, er en viktig del av gnagerens kost. Hvis din gnager ikke spiser høy, kan du med fordel få sjekket din gnagers tenner hos dyrlegen. Hvis gnageren plages med tannproblemer, vil den typisk gå etter det gnagerfôret som er bløtere, så på den måten vil du kunne se eventuelle tegn på tannproblemer. Hvis din gnager ikke vil spise høy, er det også en idè å sjekke høyet og se om det eventuelt skulle ha en kjedelig gul farge eller lukte merkelig. Til sist kan det også være en god idè å sjekke om du eventuelt gir din gnager for mange fòrpiller eller for mange grønnsaker. Hvis dette er tilfelle, risikerer du nemlig at din gnager spiser seg mett på disse godsakene og derfor velger bort høyet. Det kan da bli nødvendig å skjære betydelig ned på alt annet gnagerfôr og i stedet for gi din gnager rikelige mengder med høy. Når din gnager blir sulten nok, skal den nok begynne å spise av det lekre høyet.  

Halm til gnagere

Hos Zoopermarked.no, finner du også et utvalg av halm som er velegnet som bunnstrø i gnagerburet. Ved å legge et tykt lag med halm i gnagerfôret, får din gnager noe behagelig å gå på. Dessuten liker de fleste gnagere å bore seg ned i bunnlaget og leke med halmen. Med halm som bunnstrø, sover din gnager bløtt og deilig. I tillegg til absorberende bunnstrø, er halm også velegnet som til tilskudd til din gnagers daglige gnagerfôr. Hos Zoopermarked.no, finner du halm som passer til din gnager! Vi har for eksempel et utvalg av varmebehandlet hvetehalm til gnagere.  

Bestill høy og halm online hos Zoopermarked

Når du bestiller naturhøy og halm hos oss, leverer vi varene direkte på døren! Så du fri for å drasse med deg tunge høy- og halmposer med hjem. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor. Og husk: Jo, flere sekker høy og halm du kjøper, jo mer sparer du. Varer som er angitt med flerstykkpriser, blir billigere jo flere du kjøper.  

Naturhøy og halm til Norges skarpeste priser
Hos Zoopermarked.no, har vi alltid gode priser på høy og halm. Finner du derfor, mot forventning en tilsvarende vare som er billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.  

Forskjellen på høy og halm
Man kan bli litt i tvil om hva forskjellen er på høy og halm. Kort sagt er høy fôr, mens halm er isolering. Høy fungerer som en erstatning for friskt gress og gis til de gnagere, hvis hoveddel av kosten består av gress som er skåret i små, tynne tørkede stykker. Høyet skal være grønnaktig, lukte søtt og absolutt ikke støve. Jo, grønnere høyet er, jo tettere likner det, rent ernæringsmessige, på gress. Halm er derimot stråene fra korn. De er gule og stråene er helt hule. Halm er fantastisk til isolering. Halm har en langt lavere næringsverdi enn høy og kan derfor kun brukes som et lite tilskudd til gnagerens fôr. Din gnager må ikke spise for store mengder med halm, da den i så fall ikke vil ha appetitt til å kunne spise det gode høyet.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.