ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Alle hesteeiere drømmer om den perfekte hesten, som er glad og med en ny-børstet, skinnende manke. Hos Zoopermarked.no finner du derfor et bredt utvalg av hesteprodukter som gjør både deg og hesten fornøyd. I vårt sortiment finner du for eksempel hestegodbiter, pelspleieprodukter, grimer, trenser, vitaminer, ride-utstyr, sko, støvler og mye, mye mer.

Øvrig tilbehør til både hest og rytter
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av utstyr til både hest og til deg selv som rytter. Vi tilbyr kun utstyr i god og holdbar kvalitet, og til særdeles fordelagtige priser. Når du kjøper rideutstyr eller annet utstyr hos oss, kan du alltid være sikker på å få rene kvalitetsprodukter. 
Hos Zoopermarked.no har vi ansatt hestekyndige folk, som vet en del om hestehold og ridning, både på hobbybasis og konkurranseplan. Zoopermarked.no har også generelt stor kunnskap om hester og har i tillegg en intern dyrlege, som vi rådfører oss med i forbindelse med utdypende opplysninger. 

Kontakt kundeservice for veiledning
Er du i tvil rundt valg av utstyr, eller har noen spørsmål til oss, kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice, hvor vi er klare med både priser, råd og veiledning. Vi kan kontaktes via kundeservicemailen: kundeservice@zoopermarked.no og vår kundeservicetelefon: 21 95 01 93, hvor vi sitter klare alle hverdager mellom kl. 10:00 og kl. 14:00. Vi sørger for å svare deg innen 24 timer på alle hverdager, unntatt i helger, samt helligdager. Dog foregår det pakking av varer.

Hovpensel
Bruker du hovfett eller hovolje til hestens hover, er det helt klart en fordel å ha en hovpensel blant ditt øvrige utstyr. Hovfett er med til å holde på hovens naturlige fuktighet og forhindrer herved uttørring av hoven.
Hovfett anbefales spesielt til bruk hvis hesten står mye på stall, da hovfettet er med til å forhindre at urin trenger seg inn i hoven. Hovedfettet er derfor med til å beskytte hoven mot angrep av råte. Hovoljen benyttes også til behandling av tørre hover. Hovoljen hjelper til med å sikre hovens horn, siden den lett trenger inn i hornet. Hovoljen er med til å holde hoven smidig.
Hos oss finner du et utvalg av hovpensler, som gjør arbeidet med påsmøringen av hovfettet eller hovoljen mye enklere og raskere. 
Hovpenselen fås i mange forskjellige farger og former. Er du i tvil rundt bruken av hovfett eller hovolje, er du alltid velkomen til å kontakte vår kundeservice for råd og veiledning.

Bandasjer
Som hesteeier er det viktig å knytte bånd med hesten og dette gjøres best via god pleie og omsorg. Når hesten kommer til skade, kan du sikre den med våre kvalitetsbandasjer. Hvis du har behov for bandasjer til hesten, kan du her hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av disse i mange lekre og moteriktige farger.
Bandasjer benyttes av mange forskjellige grunner, derfor har vi et bredt utvalg som passer til akkurat din hest og ditt eget behov. Noen benytter bandasjer fordi hesten har en tendens til å slå beina sammen under treningen og her beskytter bandasjen hestens bein på en enkel og sikker måte.
Andre benytter bandasjer fordi det ser flott ut på hesten. Dette er ofte i forbindelse med ridning på stevner og liknende, hvor man gjerne ønsker å vise frem hesten fra dens beste side. Hesten er et pryddyr så vel som et nyttedyr, hvor bandasjer kan være prikken over í'en i forbindelse med pynting.
På denne måten kan deres sprang og generelle oppvisning ser enda bedre ut med flotte pyntede bandasjer. Vi tilbyr bandasjer til både hverdagsbruk og til stevner, så de kan både brukes som pynt, men også til praktisk bruk. Alle våre bandasjer til hester, tilbyr vi i et stort utvalg og til ytterst fordelaktige priser.

Sadeltrekk
Henger sadelen din i et felles sadelrom eller kanskje i stallen? Ja, da kan det være en fordel å benytte et sadeltrekk som beskytter sadelen, når sadelen henger og ikke er i bruk. Sadeltrekket beskytter sadelen mot støv og annet skitt. 
Vi anbefaler at du benytter et sadeltrekk til sadelen din når den henger til oppbevaring, da dette er med til å forlenge sadelens levetid. Sadelen holder seg flott mye lengre og du slipper også alltid å skulle tørke av sadelen innen den skal brukes.
Trekket til sadelen fås i fleece og i vannavvisende materialer, og har oftest en strikk i siden, hvilket gir en optimal passform.

Øvrig tilbehør til hesten
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg i øvrig tilbehør til både hest og rytter. Vi tilbyr levering direkte på døren – enklere blir det vel neppe å handle utstyr til hesten og deg selv.
Har du spørsmål vedrørende produktene eller annet, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for råd og veiledning. Vi sitter klare både ved telefonen og på mailen. Hos oss finner du utelukkende kvalitetsprodukter til fordelaktige priser.

Vi yter prismatch på varene dine som hesteeier
Hos Zoopermarked.no garanterer vi prismatch på alle varene dine vedrørende hestehold og ridning. Zoopermarked.no har et stort utvalg av varer, som kan være vanskelig å finne andre steder. Hvis det likevel skulle lykkes deg å finne varen et annet sted, tilbyr Zoopermarked.no deg prismatch på de varene det måtte gjelde. 
Vi matcher kun med konkurrenter som er norskeide. Vi matcher både fysiske butikker og online butikker. Du skal bare kunne dokumentere konkurrentens pris og sende den til oss via en link eller via en annen form for dokumentasjon. 
Bare vær oppmerksom på at dette ikke gjelder for medlemstilbud, gitt andre steder eller spesielle individuelle tilbud.
Prismatch virker til og med, med tilbakevirkende kraft, og helt opp til 7 dager etter et kjøp hos Zoopermarked.no. Prismatch er en måte for deg som privatkunde å få konkurransedyktige priser og fortsatt utnytte dine fordeler, som Club Zoopermarkeds kunde. Dette betyr at du fortsatt sparer opp bonus, selv om du benytter deg av vår prismatch. Bare send oss en beskjed, eller heft ved en link i kommentarfeltet på ordren din. Når du har gjort det, får vi beskjeden og kan rette prisen din.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Bra service
Bra service, rask levering rett på døra.
20.04.2018 - MAI

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.