Ingen tollavgifter ✓ Avsendelse innen 24 timer ✓

Om Zoopermarked

Zoopermarked er en del av Petworld-gruppen og er en av Nordens største supermarkedskjeder, når det gjelder salg av fôr og kjæledyrsartikler. Vi har 30 butikker i hele Danmark, samt webshops i 4 forskjellige land - og flere butikker er på vei. Hver butikk har mer enn 5000 forskjellige varer på hyllene.

Petworld er bygget opp, slik at hver butikk har en lokal butikksjef, som også er medeier av butikken. Det betyr, at man i hver enkelt butikk kan ta raske beslutninger, som er til gavn for kunder og kjæledyr.

Petworld stiller store dyreetiske og miljømessige krav til medarbeiderne i de enkelte butikkene. Derfor har våre ledere nesten alltid vært ansatt hos Petworld i mer enn to år, før de får tilbud om medeierskap. Langt de fleste ledere er selv utdannet i butikken og er selvfølgelig meget engasjerte i kjæledyr og dyrevelferd.

Historie

Historie

 

Filosofi

Zoopermarkeds filosofi er ganske enkel: God service og god kvalitet trenger ikke å koste all verden. Vår størrelse betyr at vi kan kjøpe inn store mengder kvalitetsvarer og selge billig.

For å gi våre kunder den beste service og den mest profesjonelle rådgivning, gjennomgår alle medarbeidere omfattende trening. Samtidig er butikkene delt opp i spesialområder med fast tilknyttede medarbeidere. Det vil si at våre kunder alltid får rådgivning av medarbeidere med stor spesialkompetanse.

Hos Zoopermarked legger vi stor vekt på kjæledyrenes trivsel. Derfor forsøker vi alltid å gi dyrene de mest optimale betingelser når de oppholder seg i våre utstillingsløpegårder, -bur og -akvarier.

 

Verdier

Zoopermarked kjennetegnes av fem sterke verdier:

  • Engasjert
  • Kompetent
  • Troverdig
  • Konkurransedyktig
  • Serviceorientert

 

Visjon & Misjon

Visjon
Vi ønsker å bli Nordens ledende stormarked for kjæledyr.

Misjon
Vi ønsker å forbedre og forlenge kjæledyrenes livskvalitet.

´