ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Alle kan helt gratis bli medlem av vår fordelsklubb, Club Zoopermarked.

Personlige opplysninger behandles konfidensielt.

Klubben gir deg direkte fordeler. Du sparer opp 4 % i bonus på alle dine kjøp, også på utsalgsvarer og tilbudsvarer. To ganger i året deler vi ut den opptjente bonusen. Dette skjer automatisk den 30. juni, samt den 31. desember. Opplysninger om din bonus mottar du via mail. Fra og med 2012 settes bonusen automatisk inn på din konto og du har mulighet til å bruke den neste gang du logger inn. Om du ikke ønsker at vi sender deg nyhetsbrev men kun informasjon om din bonus, kan det ordnes.

Kjøper du for mer en 10 000 kroner på et kalenderår, oppgraderes du automatisk til GULL-medlem. Som GULL-medlem får du sammenlagt 8 % i bonus på alt du kjøper. Dette gjelder kjøp utover de kr. 10 000. Via vårt medlemssenter (eller din faktura), kan du hele tiden følge med på dine kjøp og din status som medlem. Denne statusen og ekstra bonus bibeholder du resten av det året du ble gullmedlem, samt i etterfølgende kalenderår.

Utover dette har du mulighet for å benytte deg av vår attraktive stempelkortordning. Har har du mulighet for å få opp til hver 7. vare gratis. Via ditt medlemsnummer har vi oversikt over dine oppsparte kjøp.

Dessuten kan du alltid følge med på fakturaen, der bonus, samt eventult oppsparte stempler alltid står oppført.

Du kan alltid logge inn på medlemssenteret, hvor du også har mulighet for å hente alle de opplysninger du trenger, som kjøp, bonus, stempler, samt adresseforandringer m.m.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Bra service
Bra service, rask levering rett på døra.
20.04.2018 - MAI

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.