Fraktfritt over 500 kr. ✓ Lynrask levering ✓ Ingen toll ✓

Petworld-gruppen


Petworld gruppen har mer enn 300 ansatte fordelt på mer enn 36 butikker med administrativt kontor plassert i Danmark. Petworld Gruppen har web-butikker i både Danmark, Sverige, Norge og Finland og omsetter årlig for et tresifret million beløp. Petworld Gruppen ekspanderer løpende med flere fysiske og online butikker i både Danmark og resten av norden. Ekspansjonen inkluderer f. eks. online tiltak som Vovseboxen. Petworld Gruppen er 100% danskeid.

Skandinavias førende supermarked for kjæledyr
Petworld er i dag Danmarks førende fysiske og online supermarked for kjæledyr og derfor er våres visjon å bli Skandinavias førende online supermarked med alt i fôr og tilbehør til kjæledyr. Og vi er allerede godt på vei med webshops i både Norge, Sverige og Finland. Petworld utvider konstant med nye spennende produkter og ideér. Vi finner hele tiden på med nye tiltak med fordel for våre mange kunder og deres kjæledyr.

 

Petworld.dk startet opp i 2010 og er den første nettbutikken som ble opprettet under Petworld gruppen. Etter stor suksess med de fysiske butikkene, ønsket vi å nå ut til kunder på en ny måte. Målet var å tilby kundene en handleopplevelse som gjorde det mer praktisk å få kjøpt produktene til enhver tid, samt muligheten for åvarene levert direkte til døren. Petworld.dk har et bredt og variert utvalg av kvalitets dyrefôr og spennende dyretilbehør, hvor vi konstant holder oss oppdatert på de nyeste produktene som finnes på markedet.  


Hos Petworld-vet kan du også kjøpe et bredt utvalg av dyrlegefôr og tilbehør online. Fordelen med å kjøpe online på Petworld-vet er at varene koster vesentlig mindre enn hos din dyrlege. Selv om prisen er lavere, er det de samme godkjente kvalitetsproduktene vi leverer i samråd med vår dyrlege. Ideén bak Petworld-vet er enkel: Store innkjøp gir bedre innkjøpspriser og disse prisene gir vi videre til våre kunder. På Zoopermarked.no er det også mulig å spare mange penger på våre godkjente dyrelegefôr fra store merker som f. eks. Royal Canin Veterinary Diet og Hills Perscription Diet.


Kort fortalt er Vovseboxen en gøy og billig abonnementstjeneste for alle hunder uansett størrelse. Konseptet går ut på at du månedligt kan forkjele din hund med en kasse fylt med 5-6 lekre kvalitetsprodukter. Kassen vil typisk inneholde noen velsmakende hundegodbiter og noe spennende hundeleketøy. Vovseboxen leveres alltid gratis direkte til din dør. Vovseboxen er ekstra luksus og bortskjemmingen til menneskets beste venn. Med et abonnement på vovseboxen gjør du litt ekstra for din hund og gir hunden større livsglede som også er en fordel for deg og din familie. Les mer om Vovseboxen her: www.vovseboxen.dk


Petworld ønsker ikke bare å levere til danske kunder, men også å utvide til de andre skandinaviske landene. Vi valgte Sverige som vårt neste prosjekt for utvidelse av markedet, og startet derfor Petworld.se opp i år 2013. Siden da har online butikken vokst mye, og har nå plassert seg som en dominerende aktør på det svenske markedet. Varene sendes fra Danmark og ankommer hurtig og enkelt innenfor 2-4 hverdager i Sverige.


Etter suksessen med å åpne en online butikk i Sverige, så vi for oss Norge som det neste trinn i Petworld sin utvikling. I år 2014 tok vi det store skrittet og åpnet Zoopermarked.no med stor suksess. Vi har i dag en god markedsandel og vokser oss større og større innenfor Norge. Vi er på nåværende tidspunkt en av de største aktørene på det norske markedet. Vi sender alle varene fra Danmark, men allikevel når vi å levere innenfor 2-7 hverdager i Norge.


Vi har også oppstartet Zoopermarketti.fi i Finland i år 2015. Innenfor ganske kort tid er Zoopermarketti.fi blitt en populær shop og den utvikler seg med store skritt. Til tross for den danske plasseringen av vårt sentrallager holder vi oss allikevell til en hurtig levering innenfor 2-5 hverdager i Finland.