Fraktfritt over 500 kr. ✓ Lynrask levering ✓ Ingen toll ✓

Prismatch

Prismatch

Label -30

Hos Zoopermarked har vi prismatch. Vi er stolt av å kunne tilby deg som kunde den beste prisen på markedet, på alle våre produkter. Vi matcher derfor ALLTID konkurrenters priser, såfremt du lykkes i finne lavere priser enn hos oss.

Finner du en identisk vare til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi alltid prisen én til én hos Zoopermarked.no. Alternativt kan du få refundert prisdifferransen, hvis du allerede har kjøpt varen hos oss til en høyere pris.

Betingelser for prismatch

  • Zoopermarked prismatcher kun mot konkurrenter med Norsk CVR/ORG-nummer eller onlinebutikker med .no-domene.
  • Konkurrenters tilbud skal være gjeldene og kunne dokumenteres i kjøpsøyeblikket. 
  • Varen skal være på lager hos den butikk eller nettside som vi skal prismatche, 
  • Har du allerede kjøpt en vare hos Zoopermarked, og etterfølgende ser den samme varen billigere hos en konkurrent, kan du fra kjøpstidspunktet og 7 dager frem benytte deg av vår prismatch.
  • Serviceytelser som levering, porto, ekspedition mv. er ikke omfattet av prismatch.
  • Prismatch er forbeholdt privatkunder.
  • Zoopermarked.no utøver ikke prismatch på køtilbud, restpartier, opphørsutsalg, dagstilbud, timetilbud, begrensede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikkfeil mv.

Sånn får du prismatch

Benytte prismatch på vår nettside.

I forbindelse med ordreavgivelsen angir du i kommentarfeltet, at den pågjeldende vare ønskes prismatchet samt et link til konkurrentens pris. Etter kjøpets gjennomførsel går vi manuelt inn og tilpasser produktets pris, sånn at du kommer til at betale den riktige prisen.

Du oppdager etter kjøpet, at varen kan kjøpes billigere hos en konkurrent

Finner du varen billigere hos en konkurrent etter å ha handlet hos Zoopermarked, kan du opp til 7 dager etter kjøpsstidspunktet benytte deg av vår prismatch. Vi utbetaler prisdifferansen mot fremvisning av dokumentasjon av nettlinken, evt tilbudsavis eller annen bildedokumentasjon av konkurrentens pris.