ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
SMART POTESAKS KW POTESAKS
16 CM
KLIPPER RETT
KW POTESAKS
(5705574031324)  
Veil. markedspris 170,00 
NOK 153,00
MAX NEGLSAKS KW NEGLESAKS
16 CM
KLIPPER RENT & NØYE
KW NEGLESAKS
(5705574030242)  
Veil. markedspris 134,00 
NOK 120,60
SMART MINIKAM KW MINIKAM
6 CM
MED GREPVENNLIG HÅNDTAK
KW MINIKAM
(5705574031492)  
Veil. markedspris 79,00 
NOK 71,10
God pelspleie lønner seg i lengden
Ved å børste din hund jevnlig, unngår du at det for eksempel hoper seg opp med klumper av skitt og bøss i hundens pels. Hvis du børster hunden jevnlig, unngår du samtidig også overdreven røyting. Ved å bruke for eksempel en Furminator, kan du unngå opptil 90 prosent av den underullen som hunden normalt ville ha mistet rundt omkring i huset. Før du bader hunden, kan det være en god idè å børste den for å fjerne eventuelle løse hår og øke effektiviteten av den valgte shampo. Innen du velger en børste, skal du dog være oppmerksom på at forskjellige pelstyper krever forskjellige børster eller karder.  

Når du skal vaske din hund...
... er det viktig at du bruker en spesielt egnet hundeshampo, da shampo beregnet til mennesker inneholder sterkere kjemikalier som kan skade hundens hud og pels. På den måten kan du uten problemer vaske din hund inntil flere ganger i uken, uten å ødelegge hundens pels. Prøv eksempelvis KW Tea Tree Oil shampo, som er velegnet til hunder som sliter med irritert hud, da denne har en beroliggende effekt – alternativt KW hvit, brun eller sort shampo som bidrar til å fremheve hundens naturlige farge. For den mer dyptgående pelspleien, kan du også bruke en hundebalsam som gjør at floker lettere kan gres ut, samtidig som den er med til å gjøre pelsen bløt, smidig og glansfull. Hundebalsam finnes i to former: En som skal skylles ut etter bruk og en du bare kan la bli sittende, slik som KW Coat Gloss, som er med til å bevare pelsens struktur uten å gi stivhet. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av hundeshampo og balsam, til forskjellige hunderaser og ulike pelstyper.
 

Hundebørster og hundestrigler

Zoopermarked.no har alltid et bredt utvalg av hundebørster og hundestrigler, slik at du kan finne akkurat den børsten og den striglen som matcher din hunds behov best. Se det brede utvalget av hundebørster og hundestrigler her på siden.  

Hvilken hundebørste bør jeg velge?
Det finnes i dag et hav av børster og strigler laget i forskjellige kvaliteter og med forskjellige egenskaper. Har du for eksempel en hund som plages med flokete pels, kan en strigle være en god løsning. Har du derimot en hund som røyter mye, så prøv i stedet for en såkalt Furminator, som fjerner opp til 90 prosent av underhår, som ellers ville ha ligget rundt omkring i huset som store hårdotter. Er din hund korthåret? Så er en massasjebørste eller gummibørste muligens akkurat den riktige børsten. Disse børstene er gode til å samle hårene, så de enkelt kan støvsuges opp etterpå, og du unngår at vi havner alle andre mulige steder i huset.  

Furminator til korthårete hunder

Røyter din hund? Furminator er en effektiv og meget populær manuell trimmer som kan redusere hundens røyting med opp til 90 prosent. Furminator fjerner underullen og løse hår fra hundens pels, uten å skade dekkhårene. Dermed slipper du løse hårdotter spredt rundt omkring i huset. Ved jevnlig bruk av en Furminator, vil hunden dessuten få en glattere og blankere pels. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av den populære Furminator til hunder, med både kort og lang pels. Kjøp din Furminator hos oss til en ytterst konkurransedyktig pris.  

Hundekammer

Generelt sier man at jo finere pels din hund har, jo mindre avstand skal det være mellom tennene på kammen. Det betyr også at du skal velge en kam med stor avstand mellom tennene, hvis din hund har er kraftig pels.  

Filterknusere
Har din hund fått flokete pels, og det er nesten umulig å gre ut? Med en filterknuser, kan du enkelt og uten ubehag for hunden, fjerne alle flokene! Zoopermarked.no tilbyr flerartete hundekammer, filterknusere eller trimmere, slik at du kan finne den riktige typen, som passer akkurat for din hund. For å forhindre at pelsen floker seg, er det en god idè å bruke KW Trangle-Fix, som enkelt motvirker den kjedelige tendensen med floker. Produkter sprøytes helt enkelt bare over hunden. Enkelt og bruke og ikke noe ubehag for hunden.  

Oster og Moser hundetrimmere
De fleste hunder med mellomlangt og langt hår, trenger en regelmessig trimming for å fjerne knuter i pelsen. Ved å investere i en hundetrimmer, kan du selv trimme hunden når det er nødvendig og dermed spare en tur til hundefrisøren. En hundetrimmer er ideelt til forebyggelse av floker og til å fjerne løse hår. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av profesjonelle hundetrimmere med optimal yteevne, fra blant annet Moser og Oster, som er de førende produsentene på markedet. Vi har hundetrimmere til alle klippelengder og hunderaser – også til stor og kraftig pels. For klipping av hundens ører og poter, holder det med en hundetrimmer med mindre watt. Til en stor og fyldig pels bør du investere i en sterkere og mer robust hundetrimmer med flere watt – gjerne helt opp til 45 watt. Har du behov for ekstra blader eller avstandskammer til din hundetrimmer, finner du også dette her hos oss. Gi din hund en profesjonell klipping hjemme med det riktige utstyret.    

Trimmerkniver – for opprettholdelse av en velpleiet pels
Det er viktig at du helt fra starten av, velger den riktige trimmekniven, da det ellers kan få store konsekvenser for hundens pels, som for eksempel at pelsen blir flisete. Med en trimmekniv, kan du opprettholde en velpleiet hundepels – men det tar tid og krever at du gjentar trimmeprosessen hver annen eller hver tredje uke.  

Alt du trenger til en profesjonell klipping
I tillegg til hundetrimmere, har vi også et velassortert utvalg av potesakser, efilersakser og pelssakser i forskjellige størrelser og design, fra blant annet Trixie og KW.  

Husk neglesaks til din hund!
Det er nødvendig å klippe hundens klør jevnlig, om du ønsker å unngå ømme hundepoter og flisete klør. Derfor finner du hos Zoopermarked.no et stort utvalg av de beste neglesaksene som finnes på markedet. Vi har neglesakser i mange forskjellige størrelser. Når du klipper negler på din hud, vær svært forsiktig, så du ikke klipper for mye, slik at du kommer for nære kloens nervebaner, da det kan blir en meget smertefull affære for hunden. Hvis uhellet nå skulle være ute, tilbyr Zoopermarked.no dog KW klippestopp, som er et middel som raskt stanser smerter og blødning hos din hund.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.