ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
ØRETANG KW ØRETANG
13 CM
AVRUNDET SPISS
KW ØRETANG
(5705574030464) Populær
Veil. markedspris 170,00 
NOK 153,00
Skal katter bades?
Korthårede katter trenger sjeldent og bades, siden de vasker seg selv. Men, en gang i blant kan det være behov for et bad for å fjerne skitt og lukt. Langhårede katter bør bades med jevne mellomrom og det samme gjelder for hårløse katter. For å bade katten trenger du en mild kattesjampo (spør eventuelt din dyrlege til råds), en gummimatte (slik at katten står sikkert og ikke sklir), samt et håndkle til å tørke den med.  

  • Bruk forsiktig vatt i kattungens eller kattens ører for å holde vannet ute
  • Børst ut alle flokene
  • Sørg for å bruke varmt vann
  • Vask så grundig som mulig og unngå at det kommer sjampo i kattens øyne
  • Deretter skylles pelsen ren
  • Gni katten tørr med håndkledet og deretter børst den en gang til
Katter skal venne seg til å bli børstet. Det skal være en god opplevelse for katten å bli børstet. Ta katten opp og kjæl litt med den. Begynn forsiktig med å børste katten. Ta eventuelt en pause i børstingen når katten begynner å leke med børsten og strekker seg etter den med potene. Du kan få spesielle børster til katter hos Zoopermarked.no. Det er viktig å huske, at hvis du kjøper en langhåret katt, så skal den børstes hver dag i hele sitt liv.  

God pelspleie lønner seg i lengden

Derfor finner du et bredt utvalg av pelspleiemidler hos Zoopermarked.no. Vi har et hav av børster, slik at du kan finne akkurat den børsten som matcher din katts pelstype best. Vanlige huskatter feller mye hår og det kan derfor være nødvendig å børste de jevnlig. En gang i uken vil hjelpe mye på mengden av hår som etterlates på møblene, akkurat som katten vil nyte det ukentlige nære samværet med deg, hvis den er vant til børsten helt fra den var kattunge. For huskatter med kort pels, kan Zoopermarked.no anbefale en børste med gummiknotter, som effektivt suger hårene til seg. Langhårede katter feller ikke like konstant som huskatten. Til gjengjeld feller den store mengder 2 ganger i året i de såkalte fellingsperiodene – vår og høst. En gummibørste er ikke særlig velegnet til langhårede katter, da den nærmest river de lange hårene av katten. I stedet for bør du bruke en karde eller en kam med rulletenner med tanke på underullen. Dekkhårene bør gres med en svinebørste, mens eventuelle floker kan løsnes forsiktig med en kam i stål. Mange langhårede katter har godt av en ukentlig gjennombørsting med en karde og en børste av svinehår, for å unngå dannelse av floker. Floker kan, hvis de ikke løsnes i tide, samle seg til meget tette klumper som er nesten helt umulig å gre ut. I så fall bør du forsøke å klippe inn i dem og deretter løsne den forsiktig med en kam eller en karde. Virker ikke dette, er det kun en utvei og det er å klippe av hele floken, selv om det etterlater en mer eller mindre skallet flekk på katten. Samtidig kan du jo minst en gang i uken sjekke katten for lopper, hvilket gjøres med en loppekam.
Uansett – benytt anledningen til å skape en god kontakt og fine hyggestunder med din katt. Dere vil begge nyte godt av samværet.
Hos Zoopermarked.no tilbyr vi forskjellige produkter innenfor pelspleie og trimming.

Praktiske børster og kammer
Zoopermarked.no, har alltid et bredt utvalg av praktiske børster, kammer og strigler, slik at du kan finne akkurat den børsten eller den kammen som matcher din katts pelstype best. Vi har også et utvalg av striglehansker som gjør det lettere å pleie kattens pels, da den samtidig masserer katten – særlig hvis din katt ikke bryr seg særlig om å bli børstet med en alminnelig børste eller strigle. Hvis katten røyter mye, kan vi anbefale en såkalt Furminator, som fjerner opp til 90 % av unnerullen som ellers blir liggende rundt omkring i huset i store hårdotter. Kort sagt så finner du hos oss alltid produkter innenfor pelspleie som møter dine og din katts behov.  

Skarpe sakser i forskjellige størrelser

Hos Zoopermarked.no, finner du et velassortert utvalg av skarpe sakser velegnet til profesjonell trimming av din katts ører, hodet eller poter. Vi har sakser i høy kvalitet i forskjellige størrelser og design fra Trixie og KW.  

Praktiske neglesakser til katter

Noen katter er bedre til å kvesse klørne enn andre. Det er derfor nødvendig å klippe kattens klør jevnlig, hvis du vil unngå ømme kattepoter og flisete klør. Derfor finner du hos Zoopermarked.no et stort utvalg av de beste neglesakser som finnes på markedet. Vi har neglesakser i mange forskjellige størrelser. Når du bruker en neglesaks, skal du være oppmerksom på at du ikke klipper av for mye, da det kan være meget smertefullt for katten, hvis du klipper for tett inntil potens nervebaner. Hvis uhellet nå først skulle være ute, kan du med fordel bruke KW Klipstop som effektivt og raskt stopper blødningen og smertene. Hos Zoopermarked.no anbefaler vi at du langsomt trener opp katten til å få klippet klør. Treningen skal foregå i stille og rolige omgivelser og du kan med fordel benytte godbiter under treningen. Vi anbefaler at du starter med å venne din katt til å få ”trukket” klørne frem. Når katten er trygg på dette, kan du begynne å klippe dens klør. Når du har klippet klørne på en pote, anbefaler vi at du gir en godbit, så katten forbinder negleklippingen med noe positivt. Når du er ferdig med å klippe alle kattens klør, husk da at du roser den for dens tålmodighet.  

Kattesjampo til alle pelstyper

Katter bør som tidligere nevnt, vaskes når det er absolutt behov for det. Altså når de lukter dårlig eller har avføring i pelsen. Til dette formålet kan du hos Zoopermarked.no kjøpe en spesiell katte sjampo, som erstatter det naturlige fettlaget med et nytt når du vasker den. Det naturlige fettlaget er med til å rense pelsen, men hvis du vasker den med alminnelig sjampo, vil du fjerne fettlaget og dermed også den selvrensende effekten. Sjampo fra for eksempel Kate Winther, inneholder naturlige oljer som erstatter og vedlikeholder fettlaget, og dermed vedlikeholder den selvrensende effekten. Hos Zoopermarked.no finner du en rekke forskjellige typer kattesjampo som pleier kattens hud og pels. Vi har også et utvalg av pelspleiemidler som gjør flokete pels lettere å gre ut. Produkter fra Pet Head er spesielt utviklet til kattens pels. Fra Pet Head finner du produkter som kan hjelpe, hvis din katt røyter mye, har tørr pels eller bare har behov for et friskt pust. Husk - Zoopermarked.no har et stort utvalg av pelspleieprodukter til din katt og til de beste prisene.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.