ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
ØRERENS KW ØRERENS
100 ML
MED ALOE VERA
KW ØRERENS
(5705574026207) Populær
Veil. markedspris 122,00 
NOK 109,80
FEROMONSPRAY TIL HUND ADAPTIL SPRAY
60 ML
FEROMON / BEROLIGGENDE
ADAPTIL SPRAY
(3411112133628)  
Veil. markedspris 218,00 
NOK 196,20
URINE OFF SPRAY TIL KATTER URINE OFF SPRAY
500 ML
FJERNER UØNSKET LUKT OG FLEKKER
URINE OFF SPRAY
(811665016929) Populær
Veil. markedspris 195,00 
NOK 175,50
Trygghetsskapende produkter fra Adaptil
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av produkter fra Adaptil som inneholder trygghetsskapende og beroliggende feromoner. Disse kunstige feromonene, minner om de feromonene som hundemoren skiller ut, når hun ligger sammen med valpene sine. Produktene fås både som spray, diffuser, og som hundehalsbånd. Produktene er særdeles velegnet til hunder som reagerer voldsomt på tordenvær, fyrverkeri eller andre høye lyder. De kan også benyttes til hunder som ikke bryr seg særlig om å være alene hjemme.

Moteriktige avføringsholdere- og poser
Gled din nabo og dine omgivelser ved å fjerne din hunds ekskrementer. Zoopermarked.no har et bredt utvalg av moteriktige og små holdere i høy kvalitet, som er lette å feste på hundesnoren og ha med seg på spaserturen, slik at man alltid har mulighet til å samle tingene opp underveis. Når holderen er tom, er det bare å fylle den opp igjen med solide poser i mange spennende farger.  

Hold naboens kjæledyr borte fra din eiendom

Har du problemer med naboens eller forbispaserende kjæledyr? Med de unike krystallene fra Get Off, kan du enkelt forhindre kjæledyr i å besøke nettopp ditt område. Produktet er ikke skadelig for naturen, men hunder synes duften er så sjenerende at de ikke ønsker å være i området. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi dessuten også produkter til innendørs bruk som fjerner uønsket lukt fra de stedene hvor din hund har en tendens til å markere.  

Rengjøring etter hundens små uhell
Har din hund vært uheldig, innendørs? Hos Zoopermarked.no har vi forskjellige rengjørings- og desinfiserende midler som fjerner urinlukt og flekker. Produktene rengjør effektivt og skånsomt tekstiler som tøy og tepper. Rengjøringsproduktene kan også brukes til rengjøring av plast og metall. Hos Zoopermarked.no har vi også valpekluter, samt valpetoaletter som kan være til hjelp, når det trenes på renslighet. Når du trener renslighet med din valp, er det viktig at du aldri skjefter på den hvis den kommer til å gjøre fra seg innendørs. Du oppnår dessuten størst suksess med renslighetstrening ved raskt å forstå når din valp har behov for å gjøre sitt fornødne. Den vil typisk ønske seg ut etter at den har sovet, lekt eller spist. Hvis valpen begynner å virke rastløs og trippe rundt seg selv, vil dette også være et tydelig tegn. Hvis valpen gjør fra seg der hvor du ønsker det, er det ekstremt viktig at du roser den – hver gang.  

Effektive pleiemidler fra KW
Zoopermarked.no har et stort sortiment av de kjente pleieproduktene fra KW, som er kjent for sin høye kvalitet. Prøv eventuelt den skånsomme og dypt rensende ørerens, for super rengjøring av kjæledyrets ører. Eller den effektive potevoksen som finnes både som stift og i kremform for enkel påføring. Kombiner eventuelt potevoks med KW potepleie, for maksimal pleie og vedlikehold av hundens poter.  

Derfor skal du bruke beskyttelsesstøvler til din hund
Beskyttelsesstøvler til hunder reduserer risikoen for infeksjoner etter poteskader og understøtter også helbredelsesprosessen, siden sårene beskytter mot urenheter. Videre er beskyttelsesstøvler også velegnet til lange vandreturer på veier med mye stein eller tjære. Beskyttelsesstøvler beskytter din hunds følsomme poter mot påvirkninger fra kulde, varme, grus og salt på veiene. Kjøp beskyttelsesstøvler i mange forskjellige størrelser og design til din hund hos Zoopermarked.no, og husk, at de enkelt kan rengjøres med fuktig klut.  

Løpetidbind til så vel store som små hunder
Med et løpetidbind, unngår du at hunden drypper innendørs. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av løpetidbind og innlegg. Samtlige løpetidbind er med hull til halen og laget i bløtt og behagelig bomull og sikrer derfor minimalt med ubehag hos hunden. Ved bruk av løpetidbind er det viktig at du sikrer en god hygiene, derfor bør bindene vaskes ved 30 grader. For å finne frem til hvilken størrelse du skal kjøpe, er det en god idè at du måler hundens livvidde, foran bakbenene, da disse målene brukes for å finne den korrekte størrelsen.  

Har din hund mageproblemer?
Trøbler din hund med diaré eller hard mage? Med ZooLac Propaste, som er en unik pasta basert på naturlige ingredienser, kan din hund enkelt og raskt få etablert, opprettholdt og avbalansert sin bakterieflora i mage- og tarmkanalen og derved forebygge problemer som diaré og hard mage.  

Mineraler og vitaminer til din hund
Er du i tvil om hvorvidt din hund får i seg nødvendige mineraler og vitaminer gjennom kosten? Fortvil ikke. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av vitaminer og mineraler til hunder som motvirker røyting og flass, styrker knokler, ledd og tenner, sikrer et sundt tarmsystem, samt gir en vakker og blank pels. Din hund trenger vitaminer og mineraler for å holde seg sund.  

Sund og nærende lakseolje

Lakseolje er et sundt og velsmakende kosstilskudd med mange gode egenskaper. Hunder har at stort behov for både omega 3- og omega 6 fettsyrer. Især omega 3 fettsyrer har vist seg å ha en helsebringende virkning, blant annet ved å styrke immunforsvaret, forebygge hjerte- og karsykdommer, samt økt fruktbarhet. Lakseolje er særdeles rikt på både omega- 3 og -6 fettsyrer og er derfor med til å motvirke tørr hud, røyting, kløe, flass og matpels. Videre er lakseolje er spesielt velegnet til eldre hunder, da lakseolje også har en positiv innvirkning på å styrke leddene.  

Har din hund vært uheldig og skadet seg?
Hos Zoopermarked.no finner du også andre hygieneprodukter til din hund. Vi har for eksempel også produkter som er velegnet til sårbehandling, som bandasjer, førstehjelpsett, samt hundekrager. Når din hund løper løs på stranden eller i skogen, kan den lett komme tilskade med sine poter og ben. Er det bare snakk om mindre rifter, skal det kun behandles daglig og renses med klorhexidin og bandasjeres for å beskytte såret mot urenheter. Noen hunder vil i slike tilfeller forsøke å bite av bandasjen, og det kan derfor bli nødvendig med en hundekrage. Når hunden skal ut å gå, er det dog viktig at du husker å beskytte bandasjen mot urenheter, samt fuktig vær ved hjelp av en plastikkpose. Samtidig er det utrolig viktig at du holder øye med at bandasjen ikke er for stram.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.