ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
ØRERENS KW ØRERENS
100 ML
MED ALOE VERA
KW ØRERENS
(5705574026207) Populær
Veil. markedspris 122,00 
NOK 109,80
URINE OFF SPRAY TIL KATTER URINE OFF SPRAY
500 ML
FJERNER UØNSKET LUKT OG FLEKKER
URINE OFF SPRAY
(811665016929) Populær
Veil. markedspris 195,00 
NOK 175,50
PLEIEMIDDEL KW ANTI-SLIKK
100 ML
BITTER SMAK / DESINFISERENDE
KW ANTI-SLIKK
(5705574055443) Populær
Veil. markedspris 146,00 
NOK 131,40
Alt du trenger innen pleiemidler
Mange katter får ikke børstet sine tenner på daglig basis. Det kan imidlertid være en gode idè, hvis din katt plages med plakk, tannstein og dårlig ånde. Vi tilbyr derfor et utvalg av effektive tannpleiemidler, slik som forskjellige kattetannbørster og kattetannpasta. Hvis din katt absolutt ikke er spesielt begeistret å børste tenner, kan vi her anbefale tannpleiemidlet Plaqueoff, som blandes i kattens fôr. PlaqueOff forhindrer effektivt opphoping av tannstein og plakk på kattens tenner og er derfor et effektivt pleiemiddel til kattens tenner. Har du en langhåret katt, kan du med fordel benytte kattemalt som pleiemiddel av kattens mage og fordøyelse. Kattemalt er med til å forhindre opphoping av pels i kattens mage og herved utskillelsen av hårballer. Hos Zoopermarked.no finner du kort sagt alt du trenger av pleiemidler for å sikre din katt en sundt og langt liv.  

Mineraler, vitaminer og kattemalt til din katt

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av vitaminer og mineraler til katter som motvirker røyting og flass, fremmer sterke knokler, ledd og tenner, sikrer et sundt tarmsystem, samt giver en glansfull pels. Hvis din katt trøbler med fordøyelsesproblemer, som oppkast av hårballer, kan vi anbefale kattemalt. Kattemalt regulerer stoffskiftet og fremmer fordøyelsen. Hvis din katt ikke bryr seg noe særlig om kattegress, er kattemalt et glimrende alternativ.

Sår spray, ørerens, feromonspray, ZooLac og andre pleiemidler til katten
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av pleiemidler til din katt. Vi har for eksempel et utvalg av ørerens som hjelper til med å holde din katts øreganger sunne, friske og fri for ørevoks. Sliter din katt med tynn mage, har vi også ZooLac Propaste som er en pasta til etablering, opprettholdelse og avbalansering av bakteriefloraen i mage- tarmkanalen hos katter. Når din katt føler seg trygg i sine omgivelser, viser den dette ved å gni hodet mot for eksempel møbler, dørkarmer og gardiner, hvorpå såkalte ansiktsferomoner blir overført til disse gjenstandene. Ansiktsferomoner er duftstoffer som formidler et budskap om velbefinnende, ro, samt fravær av stress. Når det skjer en forandring i kattens  omgivelser i forbindelse med for eksempel flytting til nytt hus, kan det utvikles en tilstand av stress og uro hos katten. Dette ses i form av uønsket urinmarkering, kloring og nedsatt matlyst. Derfor har vi også et utvalg av Adaptil-produkter som med syntetiske analoger av ansiktsferomoner hjelper katten til å finne tilbake til sin naturlige balanse.  

Stort utvalg av kattegress og baldrian

Katter har en naturlig trang til gress for å rense halsen og tarmsystemet. Kattegress kan derfor med fordel tilbys katten. Hvis katten ikke får tilgang til gress, kan den i desperasjon forsøke seg på en potteplante som kanskje også er giftig. Derfor finner du hos Zoopermarked.no et velassortert utvalg av kattegress og andre pleiemidler til mage- tarmsystemet. Når en katt har fri adgang til kattegress, vil den kaste opp hårballer og du vil også kunne finne gress i dens avføring. Dette er normalt og sunt for katten. I tillegg til å rense kattens mage- og tarmsystem, inneholder kattegress også folinsyre som er viktig for din katts helse. Har din katt noe leketøy den ikke lengre interesserer seg for? Eller har du lyst til å gjøre kattens kloremiljø mer interessant for katten? Så kan du med fordel forsøke å helle enten baldrian eller catnip på disse. Baldrian er elsket av mange katter. Baldrian er kjent for å hisse opp katter til å gjøre dem mer lekelystne på grunn av lukten. Baldrian stammer fra roten av valeriana planten (legevendelrot). Baldrian er derfor særdeles velegnet til å sprøyte på kattens leketøy eller kloretre for å stimulere katten. Du kan også med fordel benytte baldrian til kattens kattebakke for å gjøre denne til et attraktivt sted. Det er dog ikke alle katter som er interessert i baldrian. Har du en katt som ikke er interessert i baldrian, kan du kanskje i stedet for overveie å benytte catnip. Catnip har den samme virkningen som baldrian, men lukten er en annen. De fleste katter er ville med catnip, da dette stimulerer katten til lek. Catnip kan derfor med fordel benyttes til å friske opp kattens leketøy eller kloretrær hvis katten har mistet interessen for dette. Catnip stammer fra myntefamilien og er også kjent under navnet som katte urt, kattemynte eller kattemint. De fleste katter tiltrekkes av catnip på grunn av det aktive stoffet nepetalactone, som katten fanger opp gjennom luktesansen. Effekten av katteurter varer som regel mellom 5 – 15 minutter per gang, før katten mister interessen. Fjern derfor leketøyet med catnip og vent et par timer innen du pånytt gir det til katten. Katten vil igjen vise interesse for leketøyet. Akkurat som med baldrian er det ikke alle katter som reagerer på katteurt. Kattunger generelt reagerer normalt ikke på catnip før de er seks måneder gamle. Du kan også oppleve at din eldre katt med tiden heller ikke reagerer på dette. Baldrian og katteurt kan med fordel også benyttes hvis du synes at katten har blitt overvektig og trenger litt mosjon. Det kan være vanskelig å få katten i gang med å mosjonere, derfor kan catnip og baldrian med fordel helles ut over kattens yndlingsleketøy. Bare ved 5 minutters aktiv lek daglig, kan katten gå ned raskere og herved raskere nå sin idealvekt. Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg av catnip og baldrian. Dette finner du enkelt og raskt under våre pleiemidler til katt.

Gå-bort-katt
Er du lei av katter som besørger inne i hagen din, på fortauet eller i sandkassen din? Så kikk derfor nærmere på denne siden. Med gå-bort-katt, holder du katter borte fra særlige områder. Gå-bort-katt inneholder en stram lukt som avskrekker katter fra å besørge på de avmerkede områdene. Gå-bort-katt kan brukes både innendørs og utendørs. Det er dog ikke alle katter som reagerer på gå-bort-katt.

Forebygging av gule merker på gressplenen

Opplever du at du finner gule flekker på gressplenen og mistenker du at disse har oppstått på grunn av at din katt benytter gressplenen som kattebakke? Disse gule flekkene på gressplenen kan skyldes at katten i en lengre periode har benyttet gressplenen til å markere til territorium. Hos Zoopermarked.no kan du under våre pleieprodukter finne produktet Green-UM. Dette er et naturprodukt som nøytraliserer kattens urin, slik at du unngår gule flekker på gressplenen. Er det derimot ikke din egen katt som markerer seg på din gressplen, kan du hos Zoopermarked.no kjøpe Get Off krystaller. Disse inneholder en lukt som de fleste katter ikke liker. Get Off krystallene hjelper til med å holde fremmede katter borte fra enten plenen eller innkjørselen. Du kan finne mange nyttige produkter til katten under våre pleiemidler og hygieneprodukter.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.