ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Reptiler
Dyr som typisk blir kalt for reptiler, er: Øgler, slanger og skilpadder. Reptiler kjennetegnes ved at de har skjell, at de er kaldblodige, og at de legger egg med et læraktig skall. Når du har et kaldblodig kjæledyr som et reptil, så er det viktig at du sørger for at temperaturen i dens terrarie er i orden, ettersom reptilers kroppstemperatur følger omgivelsene. Så du kan med fordel anskaffe deg en varmematte, varmepære eller varmestein, slik at krypdyret har et sted, hvor det kan varme seg. Hos Zoopermarked.no finner du alt du trenger for å pleie og passe ditt reptil. Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til innredning av ditt terrarie, inklusiv forskjellige lys- og varmekilder, bunnmaterialer, planter, stein, skåler og huler. Hvis du vil sikre deg den mest optimale innredningen av ditt terrarium, er det bare å etterlikne reptilens naturlige miljø, så langt det lar seg gjøre. Dette dreier seg både om luftfuktighet, temperatur og innredning av terrariet.  

Alt dit reptil trenger av fôr, teknikk og tilbehør

Det finnes et hav av forskjellige krypdyr og reptiler fra nesten alle deler av verden og dermed med vidt forskjellige behov. Det aller første du skal forberede er hvor og hvordan reptilet normalt lever i sine opprinnelige omgivelser. Det vil si, om det gjeldende reptil er trelevende, bunnlevende eller rørboende og om den er fuktig eller tørt levende. Det kan også være en god idé å undersøke hvor stort ditt reptil blir, før du anskaffer det. Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg av fôr, utstyr og tilbehør til reptiler. Hos oss finner du alt du trenger til ditt reptil – og naturligvis til markedets beste priser. Vi har for eksempel et utvalg av terrarier, vannskåler, fôrskåler, huler, bunnlag, reptilfôr, slikeplanter, plastplanter, pleiemidler, tilbehør og reptilteknikk, blant annet termometer, terrariebelysning, varmepærer, varmekabler og varmematter.  

Slik innretter du ditt terrarium

Det kan være en hel vitenskap å innrette et terrarie, siden det er så viktig å anskaffe deg det helt riktige utstyret til nettopp dit reptil og samtidig sikre deg at du bruker det riktig. Noe av det første du skal overveie er hvilket bunnlag du skal ha i ditt terrarie.   Det er en god idé å velge bunnlag som det er lett å holde luktfri. Dessuten skal du også ha et termometer og et hygrometer i ditt terrarium, slik at du sikrer deg at temperaturen og luftfuktigheten i terrariet matcher akkurat til dit reptils behov. I tillegg skal du høyst sannsynlig også ha en varmelampe i ditt terrarie, ettersom langt de fleste reptiler trenger en varmelampe. Og til sist skal du sikre deg en enkel adgang til ditt terrarie, slik at det blir enkelt å gjøre rent. Dette skal gjøres på daglig basis. Hos Zoopermarked.no har vi alt du trenger til ditt terrarie. Vi har alltid et bredt utvalg at terrarier og utstyr. Er du i tvil om hvilket utstyr du skal velge til akkurat ditt terrarie, kontakt oss gjerne. Vi står alltid parat med råd og veilening, så du kan sikre dit reptil optimale levevilkår.  

Stor utvalg av reptilteknikk
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et velassortert utvalg av reptilteknikk. Det er viktig å anskaffe relevant utstyr som trengs for å sikre ditt reptil optimale levevilkår. Vi har for eksempel forskjellige former for ventilasjon, lys og oppvarmingsutstyr.  

Reptildekorasjon og skåler
Med reptildekorasjoner fra Zoopermarked.no kan du enkelt gjøre miljøet i ditt terrarie autentisk. Vi har for eksempel et bredt utvalg av plastplanter og silkeplanter. Langt de fleste reptiler nyter å gjemme seg, derfor finner du alltid et velassortert utvalg av reptilhuler hos oss. I tillegg til plastplanter og reptilhuler, har vi også et utvalg av vann- og fôrskåler. Vi har skåler med og uten sugekopper.  

Reptilfôr og pleiemidler
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et bredt utvalg av sunt og nærende reptilfôr og pleiemidler. Vi har reptilfôr til alle reptiler. Så kan du enkelt finne det reptilfôret som akkurat ditt reptil trenger, for å vokse og oppnå et sterkt immunforsvar. Når du skal velge reptilfôr, er det viktig at du setter deg nøye inn i ditt reptils fôrbehov.   Det er viktig at fôret avstemmes med ditt reptils naturlige behov. Har ditt reptil spesielle behov, som kan løses ved hjelp av for eksempel diverse former for vitamin tilskudd, har vi også det, samt et utvalg av forskjellige pleiemidler som kan hjelpe med å forebygge diverse sykdommer.

Reptilbunnlag

Når du skal velge reptilbunnlag, skal du sørge for å velge den typen reptilbunnlag som matcher ditt reptils naturlige behov. Du finner derfor alltid et bredt utvalg av reptilbunnlag hos Zoopermarked.no. Vi har reptilbunnlag som er utviklet spesielt til både slanger og ørkendyr. Med vårt reptilbunnlag kan du skape det perfekte hjem for ditt reptil.  

Reptil terrarier til alle reptiler

Hos Zoopermarked.no har vi alltid et stort utvalg av reptil terrarier. Uansett hvilket reptil du har, kan du finne ditt nye terrarie her hos oss.  

Reptil tilbehør

Hos Zoopermarked.no har vi alt i reptiltilbehør. Vi har for eksempel et bredt utvalg av terrarier, bunnlag, reptilfôr, reptilteknikk, varmekilder, dekorasjoner og skåler. Spar penger, og kjøp ditt reptiltilbehør hos Zoopermarked.no.  

Rask levering av utstyr til ditt terrarium

Når du bestiller utstyr og tilbehør til ditt terrarium, leverer vi det raskt og helt frem til døren. Forventer du at du er borte på leveringstidspunktet, kan du også velge å få varene dine levert til ditt nærmeste postkontor, eller at varene blir stilt i en carport eller liknende. Skjem bort dit reptil med utstyr og tilbehør fra Zoopermarked.no.  

Norges beste priser

Kjøp ditt utstyr og tilbehør til ditt reptil hos Zoopermarked.no og spar mange penger. Hos oss finner du alltid et hav av reptilutstyr til markedets beste priser. Finner du mot forventning reptilutstyr og tilbehør billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, matcher vi naturligvis prisen. Kontakt gjerne vår kundeservice, hvis du er i tvil om du kan få prismatch.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.