ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Bredt utvalg av fôr og pleiemidler til dit reptil
Zoopermarked.no har valgt å ha et stort og variert sortiment av fôr og pleiemidler til reptiler, slik at du får akkurat det dit reptil trenger. Reptiler har helt spesielle krav både når det gjelder passing og generell pleie, hvilket innebærer en grundig undersøkelse av kravene før man anskaffer seg et reptil som kjæledyr. Hos Zoopermarked.no kan vi hjelpe med å forsyne deg med lekre kvalitetsprodukter til ditt reptil, så du kan få et sunt og tilfreds kjæledyr.  

Bidra til bedre helse hos
reptiler med kosttilskudd i form av vitaminer og mineraler

Reptiler får oftest sykdommer utenpå huden eller i form av parasitter. Sykdommer hos reptiler er ofte endoparasitter, flått, orm og blodmidd. Disse kan være vanskelig å få øye på og er generelt vanskeligere å lokalisere og oppdage, da man ikke er så nær et reptil som man er med andre kjæledyr. Hvis et reptil er sykt, vil det ikke vise de store adferdsmessige tegnene, da reptiler oftest er meget rolige dyr som ikke viser til de helt store og lekelystne tendensene som de fleste andre kjæledyr gjør. For å oppdage sykdom hos et reptil, skal man sjekke det og holde øye med selv de minste forandringer i atferden ved for eksempel spisevaner, sovevaner eller avføring. Siden mange av reptilers sykdommer er på huden eller i organene, kan det oftes avhjelpes med gode kosttilskudd spesielt for reptiler.
Zoopermarked.no har et bredt utvalg av kosttilskudd til reptiler som inkluderer mange vitaminer og mineraler. Vitaminene og mineralene er skreddersydd til å gavne reptilene og avhjelpe diverse sykdommer, både innvortes og utvortes. Reptiler får bygget opp en viktig porsjon muskelmasse ved hjelp av riktige vitaminer og mineraler. Knoklene hos et reptil blir også i høy grad styrket ved å supplere reptilens kost med riktige vitaminer og mineraler, siden de fleste vitaminer og mineraler inneholder kalsium og andre vitale stoffer.
Zoopermarked.no tilbyr et utvalg av vitaminer og mineraler, som inkluderer fosfor, hvilket er ytterst viktig for dannelse av skjelett og støtter de mange knokkellidelser som reptiler er disponert overfor. Det er spesielt slanger, firfisler og diverse padder som er utsatt når det gjelder sykdommer i knoklene, men med hjelp fra Zopermarkeds store sortiment, kan sykdommene avhjelpes. Zoopermarked.no fører kun kvalitetsprodukter som er utviklet spesifikt til reptiler. Alle Zoopermarkeds produkter oppfyller de lovmessige krav til fôr og kosttilskudd til reptiler og har en gjennomtestet blanding av de mest gavnlige vitaminene og mineralene.  

Hva er viktig å tenke på når du skal ha et reptil?

Som ny reptil-eier er det viktig du går slavisk til verks og får undersøkt reptilets behov, før du skaffer deg det reptil du ønsker. Hos Zoopermarked.no kan vi hjelpe deg med å lære om reptiler via våre store reptilsortiment. Hos Zoopermarked.no kan du også få mange pleiemidler som gavner ditt reptil og hjelper det med å holde reptilets helse i god stand. Sunne reptiler er velpeide reptiler og det gir et mer spennende og aktivt liv med god helse. Som ny reptileier, husk og vær oppmerksom på å stille de riktige spørsmålene før du skaffer deg det reptil du ønsker. Noen av de viktigste spørsmålene du kan stille om reptilfôr og pleiemidler er noen av spørsmålene under:  

Har mitt reptil behov for levende fôr?

Avhengig av hvilket reptil du har valgt å eie, skal du være oppmerksom på kravet til fôr og om det inneholder et krav om levende fôr. Når vi omtaler levende fôr er det ikke alltid fysisk levende på fôr- eller kjøpstidspunktet, men det er dog et dyr eller et innsekt som ikke er forarbeidet, men gis som fôr i dets naturlige tilstand. Den naturlige tilstanden er hvordan dyret eller innsektet er, mens det fortsatt lever ute i naturen.  

Har mitt reptil behov for kosttilskudd i form av vitaminer eller mineraler?

Vi  har også et utvalg av kosttilskudd som er essensielle for mange reptiler. Er du i tvil om dit reptil får de nødvendigeg vitaminer og mineraler gjennom den daglige kosten, kan du med fordel supplere dens fullôr med et kosttilskudd som forhøyer andelen av råfibre i reptilfôret. I tillegg harmoniserer kalsiumfosfor forholdet, aktiverer tarmfloraen, sørger for en ideell forsyning av næringsstoffer og en god fordøyelse, samt forebygger mangelsykdommer og sykdommer. Disse kosttilskuddene er for de fleste reptiler essensielle, og sørger for at reptilet holder seg sunnt og friskt.  

Hvor stor mengde fôr trenger mitt reptil?

Når man anskaffer seg et reptil, som man skal holde som kjæledyr, er det helt normalt at man ønsker å skjemme det bort litt. Man skal bare passe på hvor mye man skjemmer bort et reptil, da overfôring ikke er sunt for reptilet og kan derfor gjøre stor skade. Reptiler er normalt et meget aktivt dyr når de jakter etter føde, men de beveger seg ikke så mye i løpet av dagen når de er mette. Det betyr at reptilene ikke har særlig god evne til å kvitte seg med overflødig mat, og kan derfor bli ganske syke ved overfôring. Spesielt skilpadder og slanger har en tendens til å overspise. Derfor er det uhyre viktig at man så langt det er mulig forsøker å unngå overfôring. Slanger og skilpadder kaster gjerne opp, hvis de har blitt overfôret, men kan forstatt bli sløve og slappe når de har spist for mye. Slanger eter ofte dyr som er mye større enn dem selv da kroppen deres kan utvide seg betydelig når de fortærer sitt bytte. Selvom slangenes kropp kan utvide seg såpass mye, kan de likevel bli syke.  

Prismatch

Hos Zoopermarked.no pynter vi oss med våre lave priser på vårt kvalitetsfôr og pleiemidler til reptiler, og ønsker derfor å gi deg den aller beste prisen på vårt brede utvalg av varer. Hvis du finner en vare som matcher en vare vi selger hos Zoopermarked.no, så send oss et skjermprint eller et link til produktet, så vi kan prise og matche den. Vær oppmerksom på at prisen inkluderer transport og omkostninger.  

Levering av reptilfôr og pleiemidler til reptiler

Hos Zoopermarked.no betyr rask levering mye for oss. Når du bestiller, sørger vi for å sende din ordre innen 1 – 3 hverdager.  

Bredt utvalg av reptilfôr og pleiemidler til padder

Zoopermarked.no har reptilfôr spekket med vitaminer og mineraler, som sikrer en sunn knokkelvekst og kondisjon hos padder. Du finner et stort utvalg i skilpaddefôr som inneholder forskjellige tørkede krepsedyr og vanninnsekter. Krepsedyrenes naturlige kalkinnhold sikrer den nødvendige tilførselen av kalsium som er viktig for skjoldets vekst.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.