ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Bredt utvalg av reptilteknikk hos Zoopermarked
Det har de siste årene skjedd en økning av interessen for reptiler, generelt! Det blir solgt flere reptiler, slik som slanger, edderkopper, øgler og skilpadder enn noensinne før, hvilket også har økt behovet for et bredere utvalg av reptiltilbehør og reptilteknikk. Hos Zoopermarked har vi derfor et stort utvalg av utstyr og reptilteknikk for å tilfredsstille enten den erfarne eller den nye hoppydyrker innenfor terrarier og reptiler.  

De forskjellige kategorier innenfor reptilteknikk

Hos Zoopermarked fører vi utelukkende reptil teknikk og reptil utstyr som kvalitetsmessig ligger i toppen og som er skapt for terrarier. Dermed finner man hos Zoopermarked flere forskjellige former for belysning, varmekabler, termometre, tåkeanlegg og hygrometre, bare for å nevne noen av varene innenfor reptilteknikk.  

Belysning og varme til reptiler

Hos Zoopermarked har vi mange forskjellige varianter innenfor belysning og varme til reptiler, som kjent er vekselvarme. Dette innebærer at reptiler er avhengige av omgivelsenes temperatur – uten å forveksle det med at de har samme temperatur som sine omgivelser. Reptiler kan i naturen til en viss grad selv regulere deres temperatur. Når de er kalde, vil de legge seg flatt i sollyset for å oppnå maksimal varmestråling. Når de har fått tilstrekkelig med varme, gjør de seg smale og står parallelt med solstrålene. Det er ikke uvanlig å se reptiler stå på tåspissene mens de gisper etter været, fordi underlaget er for varmt. Hvis varmen blir for mye for dem, vil de typisk søke skygge ved for eksempel å grave seg ned på et kjølig sted. I naturen lever de fleste krypdyr i tropene eller subtropene, hvor de unngår den verste heten om ettermiddagen – spesielt om sommeren. Dog finnes det også reptiler i mer tempererte områder og disse har større utfordringer ved å oppnå den optimale varmestrålingen i løpet av dagen. Som en god tommelfingerregel har de fleste tamme reptiler bruk for lys i terrariet i omtrent tolv timer om dagen. Dette er selvfølgelig en god idé å ta med i betraktningen når du skal investere i energivennlig belysning. Ikke alle reptiler er dageffaktive, og har man nattaktive reptiler, kan man med fordel la et rødt eller blått lys brenne et par timer i løpet av dagen, så man fortsatt har mulighet for å observere dem. Lysstoffrør som skal simulere dagslys, bruker forholdsmessig lite strøm og er ikke spesielt kostbart å skaffe. De skal dog skiftes sirka annet hvert år.  

Husk å teste ut varmelampen

Det er nødvendig med varmelamper i terrariet for å kunne etterligne et solfylt område i naturen. Hos Zoopermarked kan man kjøpe flere forskjellige varmelamper. Det er viktig å huske at temperaturen alltid skal måles under lampen i et døgn før man benytter lampen i det terrarium, hvor reptilene befinner seg. Grunnen er at det raskt kan bli for varmt for reptilene under en varmelampe, og at de sjeldent legger merke til at det er for varmt, spesielt hvis de nettopp har kommet ut fra deres kjølige skjulested. Hvis reptiler ikke legger merke til at det blir for varmt under varmelampen, kan dette ha fatale følger i form av seriøse forbrenninger.  

Varmematter, varmestein og varmekabler
I tillegg til belysning for reptiler, har Zoopermarked.no også et utvalg av reptil teknikk, som frembringer gulvvarme, dette være seg diverse varmekabler og varmematter. Varmekabler og varmematter er spesielt egnet til reptiler som lever på bakken. Vanligvis plasseres varmekablene eller varmemattene under et tykt lag med jord eller sand. Har man reptiler som liker å grave, er det mer sikkert å plassere varmeinstallasjonen under terrariet, da det ellers kan være farlig for reptilene. Zoopermarked har for eksempel varmematter fra Exo Terra, som er velegnet til ørkenterrarier, da de er med til å regulere temperaturen og sikre en jevn varmefordeling. Dette er uhyre viktig for reptilenes stoffskifte, fordøyelse, apetitt og aktivitetsnivå.  

Termometre

Har man først bestemt seg for å skaffe seg et reptil og tilhørende terrarium, anbefaler Zoopermarked at man også kjøper et termometer som kan måle temperaturen i terrariet. Temperaturen skal helst være helt riktig i forhold til de reptiler og eventuelt planter man ønsker i sitt terrarium. Den mest anbefalte måten å måle temperaturen på er ved å måle den flere steder i terrariet tidlig om morgenen, før lyset slås på helt til kvelden. Ved å måle temperaturen en hel dag, vet man hvor den laveste, mellomste og den høyeste temperaturen er i terrariet. Denne viten er gull verdt når man innretter terrariet. Hos Zoopermarked har vi for eksempel termometre fra Trixie, som er digitale og kan måle alt fra minus 20 grader og opp til 50 pluss grader. Man kan naturligvis også benytte mer enkle termometre, som dog ikke er like presise i deres målinger.  

Hygrometre og termohygrometre

Når man skaffer seg et terrarium kan man med fordel kjøpe et hygrometer, som er i stand til å måle luftfuktigheten i terrariet. Hos Zoopermarked.no fører vi et utvalg av termohygrometre der man både kan måle temperaturen så vel som luftfuktigheten i terrariet. Termohygrometrene er til og med så passe i størrelsen at de enkelt kan skjules i terrariet. Zoopermarked har termohygrometre fra merket Trixie som er godt anerkjente og både er analoge og digitale. De analoge termohygrometrene kan måle fra minus 25 grader og helt opp til pluss 55 grader og fra 0 til 100 prosent fuktighet.  

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine

Zoopermarked bestreber seg på å ha de beste prisene innenfor fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis kunden mot forventning finner reptilteknikk rimeligere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.  

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine

 Zoopermarked vi gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet vet at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man ha kjøpt og uansett til hvilken pris til er kjøpt for. Jo, mer man kjøper for, desto mer får man i rabatt. Handler man for eksempel for mer enn 10 000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøpene sine. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som mix rabatt, mengderabatt, stor- eller mega rabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.  

Levering fra Zoopermarked

 Når man bestiller reptilteknikk hos Zoopermarked leveres varene direkte på døren. Hvis man vet at man sannsynligvis er borte på leveringsdagen, kan man også velge å få stilt varene på et sikket sted på sin adresse – for eksempel i garasjen eller lignende. Zoopermarked sørger for at kunden raskest mulig får sin bestilte reptilteknikk.  

Spørsmål og rådgivning

Oppstår det behov for veiledning om reptilteknikk og reptilutstyr, kan man alltid kontakte vår kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager. Vi undersøker også gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.