ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Kjøp ditt akvarium online og spar penger
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et stort og velassortert utvalg av reptil tilbehør i høy kvalitet, slik at du kan finne akkurat det reptil tilbehøret du mangler – og kanskje til og med reptil tilbehør som du ikke ante at du manglet. Hos Zoopermarked.no finner du for eksempel et spennende utvalg av forskjellige korktunneler, fôrtenger, trehuler og moseballer. Interessen for reptiler har gjennom de siste årene vokst seg større og større, og det ser det ut til at den fortsetter med.  

Hvilket terrarium skal jeg velge?

Når du har bestemt deg for å bli reptil eier, er det noen helt sentrale, og meget basale ting det kan lønne seg å sette seg grundig inn i aller først. Før du skaffer deg et terrarium, skal du vite at et terrarium har sitt eget klima og praktisk talt fungerer som et lite veksthus. Unngå å stresse med tanker som; har jeg de riktige plantene, greinene og steinene i terrariet mitt, da det aller viktigste er at terrariet har den korrekte temperaturen og luftfuktighet. Videre skal du sikre deg at terrariet er stort nok til de reptilene som du ønsker, og at fasongen tilsvarer reptilenes måte å leve på.  

Hvor er et best å plassere mitt terrarium?

 Dette er et spørsmål som stadig dukker opp på vårt kundeservicesenter. Det er viktig av du velger et forholdsvis rolig sted i hjemmet, hvor du plasserer ditt terrarium, og langsomt venner dine reptiler til den nye tilstedeværelsen. Dette er den beste måten å venne reptiler til det nye livet og sine nye omgivelser. I tillegg anbefales det at du plasserer ditt terrarium et sted i hjemmet hvor reptilene enkelt kan følge med på hva som foregår.

Hvordan innreder jeg mitt terrarium på best mulig måte?

Når du skal innrede et terrarium, anbefales det at du er oppmerksom på følgende: Det skal være oversiktlig, slik at rengjøringen av terrariet ikke blir til et mareritt. Derfor er det en god idé når du innreder terrariet å være ekstra oppmerksom på at det ikke skapes diverse revner eller andre former for utilgjengelige områder. Noe av det aller første du sannsynligvis vil anskaffe deg er forskjellige planter. Planter er ikke bare flotte å se på, men også praktiske å ha i terrariet ettersom de gir reptilene mange muligheter til å klatre, hvile og gjemme seg. Av samme årsak kan det være en god idê å dekorere ditt terrarium med diverse stein. Hvis du har et vannhull i terrariet som du tenker kunne se flott ut med noen steiner rundt, skal du imidlertid sikre deg at de stein som du velger å bruke ikke er kalkholdige. Grunnen til dette er at kalk over tid høyner PH-verdien i vannet og det kan føre til varige hudskader hos dine reptiler.  

Slik rengjør du ditt terrarium

Når du velger å anskaffe deg et terrarium, forplikter du deg også til regelmessig rengjøring av terrariet. På daglig basis skal du i hvert fall sette av en god times tid til rengjøring av terrariet. Hver dag skal du som utgangspunkt rengjøre reptilenes vann- og matskåler, fjerne diverse ekskrementer og matrester og tørke av terrarieglasset. Det hører imidlertid til sjeldenhetene at du som reptileier skal rengjøre hele ditt terrarium fra topp til tå, siden det kan virke stressende på reptilene. Av og til må man dog innrømme at det er nødvendig å få skiftet bunnlaget – og da er det ingen vei utenom. Men, unngå å gjøre det for ofte. Hos Zoopermarked har vi alltid et bredt utvalg av reptilbunnlag, slik at du kan finne alt det du trenger for rengjøring av ditt terrarium. Vi har for eksempel et utvalg av praktiske små spader, glass-skrapere og moseboller. Moseboller er meget praktiske å ha i et terrarium ettersom de absorberer og fastholder fosfat, nitritt og nitrat. Videre fjerner de også uønsket lukt i terrariet, samtidig som de reduserer opphopingen av organiske stoffer. Mosebollene er vanligvis effektive i opptil 2 måneder i terrarier på mellom 30-60 liter, hvor de bidrar til å skape de mest optimale betingelsene for dyr og planter.  

Hvordan velger jeg hvilket reptil jeg skal ha?

Det kan være en utfordring å velge hvilket reptil du skal ha, da det etterhvert er en hel del spennende arter å velge mellom. Det er imidlertid viktig at du setter deg grundig inn i de ulike artene før du velger ditt reptil og ikke kun velger ut i fra deres ofte fargerike utseende. De forskjellige artene stiller temmelig spesifikke krav til å bli passet på. Når du blir reptileier, må du også innse at du ikke kun har med dit reptil å gjøre, men også i høy grad med det de spiser. Langt de fleste reptiler spise nemlig levende fôr, slik som insekter, kakerlakker, mus osv. Hvis du synes det er vanskelig å skulle håndtere levende fôr, vil vi derfor anbefale at du i stedet for velger å skaffe deg et planteetende dyr.  

Bredt utvalg av reptil tilbehør av høy kvalitet hos Zoopermarked.no

Kjøp ditt reptilfôr hos oss, så leverer vi det hjem til deg. Hvis du allerede ved bestillingen av reptil tilbehør vet at du høyst sannsynlig ikke vil være hjemme når pakken din kommer, er det bare å informere om dette, slik at varene kan leveres på et sikkert sted på din adresse. Vi har alltid et stort utvalg av reptiltilbehør fra de førende produsentene på markedet.  

Hos Zoopermarked.no har vi Prismatch

Finner du mot forventning et tilsvarende reptil tilbehør rimeligere hos en av våre konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen en til en. Du bes bare om å vise en form for dokumentasjon når du bestiller online.  

Er du i tvil om hvilket reptil tilbehør du skal bruke?

Så er det bare å kontakte våre erfarne kundeservicepersonale. Du kan ringe til oss på hverdager mellom kl. 10 – 14, på telefon: 21 95 01 93 eller sende oss en mail på: kundeservice@zoopermarked.no. Vi vil besvare din henvendelse innen 24 timer.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.