ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hvorfor ridehansker
Ridehansker er alltid en god idé å ha på seg når man rir. Ikke bare for kuldens skyld, men også for å unngå eventuelle blemmer med mer. Ridehanskene kan bidra til å sikre en stabil kontakt med hesten. Og siden kontakten mellom hest og rytter blandt annet går via hestens munn, kan du ved hjelp av ridehansker enklere opprettholde denne kontakten. Ridehandsker er med til å holde hendene varme og hansken er også med til å unngå blemmer og gnagesår. Ridehansken kan med fordel også benyttes, hvis du for eksempel rir med tøyler som kan risikere å gli i hendene, siden ridehansken bidrar til et mer stabilt grep rundt tøylen. Ridehansken er derfor en viktig del av rideutstyret og din bekledning.
Det er viktig at du er oppmerksom på at ridehanskene dine sitter tett og komfortabelt på hånden. Du bør alltid velge ridehansker ut i fra hvilket behov du har. Hvis du for eksempel rir mye i skogen, bør du velge en vannavisende ridehanske. Er ridehansken for stor, kan du risikere at du mister kontakten med hesten under rideturen, på grunn av at du hele tiden skal rette på hansken. Er hansken for liten, vil den stramme på feil steder og føles ubehagelig å ha på. Derfor bør du alltid velge en hanske som passer perfekt til hånden. Hos oss finner du et stort utvalg av ridehansker og vi sitter alltid klare med gode råd og veiledning til valget av den perfekte ridehansken til dine behov. Vi har ridehasker som dekker de aller fleste behov. Hos oss finner du ridehansker som kan brukes både sommer og vinter.  

Ridehansker i skinn eller lær

Velger du ridehansker i skinn eller lær får du en holdbar og slitesterk hanske. Du skal dog være oppmerksom på, at velger du skinn og lær, skal ridehansken jevnlig behandles med et produkt og vedlikeholdes, ellers risikerer du at hansken blir stiv og går i stykker. Ridehanskene i skinn og lær finnes i mange modeller og farger. Skinn eller lær ridehansker er spesielt gode til krevende ridning. Ridehanskene i lær og skinn er laget i et deilig mykt og holdbart materiale som sitter godt på hendene. Mange ryttere foretrekker ridehansker i skinn eller lær, siden disse hanskene er mer holdbare, gode å ha på seg og i tillegg slitesterke, så sant de vedlikeholdes i samråd med bruksanvisningen på produktet. Ridehansker i skinn eller lær, gir også et perfekt grep rundt tøylen. Har du først hatt et par ridehansker i skinn eller lær, vil du forstå hvorfor denne typen ridehansker er så populære. Ridehansker i skinn og lær finnes i et hav av design og farger. Det er derfor alltid mulig å finne et par ridehansker i både skinn og lær som passer akkurat til ditt behov og din smak.  

Ridehansker i bomull

Det er viktig på rideturen, enten om den foregår på bane eller ute i naturen, at du har et godt grep om tøylene. Her kan løsningen være et par gode ridehansker i bomull. Ridehanskene er herved med til å gi deg et godt grep rundt tøylen. En ridehanske i bomull hjelper også til mot eventuelt svette og fuktige hender, som kan virke irriterende under ridningen. Med en bomull ridehanske, opplever du en mer behagelig ridetur, siden hendene enkelt puster gjennom dette materiale. Med en ridehanske i bomull, får du en god og holdbar ridehanske til de daglige rideturene og den daglige treningen. Med en ridehanske i kraftig bomull får du en lekker og holdbar ridehanske som tilbyr et godt grep rundt tøylene, samtidig som hansken føles bløt og god rundt hånden. Ridehansken i bomull fås i mange forskjellige design og farger. Er du i tvil rundt valg av ridehansker, er du naturligvis allitid velkommen til å kontakte vår kundeservice for råd og veiledning. Vi kan kontaktes både på telefon og på mail.  

Ridehansker i kunststoff

Hvis du ikke er særlig begeistret for ridehansker, hverken i lær eller skinn, så har vi naturligvis et tredje alternativ. Vi har ridehansker i kunststoff som tilbyr mange av de samme gode egenskapene som både lær og skinn hansken og bomullshansken. Ridehansker i kunststoff har en god passform både til hånden og til fingrene. Hansken «puster» og er derfor velegnet til sommerbruk. Har ridehansken PU er den også vannavisende. Ridehansker i kunststoff gir et godt grep rundt tøylen og det ettersittende stoffet bidrar til at det blir enklere å få kontakt med hesten. Ridehansken har en god passform og fås i et ettersittende design, i mange forskjellige lekre farger. Derfor finner du alltid en par ridehansker i kunststoff som passer til ditt behov og din personlige stil.  

Ridehansker til sommerbruk
Hos Zoopermarked.no finner du ridehansken til bruk om sommeren. Felles for  disse hanskene er at de er laget av et tett og pustbart mareriale, slik at hendene får puste og ikke blir fuktige og svette. Det er derfor en fornøyelse å bruke ridehansker også om sommeren – når det er varmt i været. Sommer ridehansken kan benyttes både til turridning, konkurranser, stevner og i den daglige treningen. Ridehanskene kommer i mange lekre farger, så du finner helt sikkert en sommer ridehanske som passer til alle sommerens aktiviteter.  

Ridehansker til vinterbruk

Rir du mye om vinteren, er det en god idé å investere i et par gode ridehansker til vinterbruk. Vinter ridehansker er som oftest laget i et noe tykkere materiale enn sommer ridehansken og er også ofte vind- og vannavisende.  

Billige ridehansker i god kvalitet

Det er stor forskjell på kvaliteten på ridehansker. Hos Zoopermarked.no går vi ikke på kompromiss med kvalitet og pris. Derfor kan du alltid være trygg på at du hos Zoopermarked.no finner noen gode og slitesterke ridehansker, som holder godt til normalt bruk. Hos oss finner du ridehansker til ethvert behov til den alminnelige turridningen, til stevner, og til den daglige treningen. Hanskene fås både til vinter og til sommerbruk.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.