ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg av ridepisker
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av ridepisker, til fordelaktige priser. Du finner både ridepisker til hverdagsbruk og til stevner og konkurransebruk. Vi har ridepisker i flere forskjellige farger og størrelser. Derfor finner du alltid en ridepisk hos oss som passer til ditt behov. Hos oss finner du ridepisker i god kvalitet og til fordelaktige priser.
Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten og forhandler derfor kun ridepisker laget av gode materialer. Vi leverer direkte på døren - så det blir knapt enklere å finne sin nye ridepisk, enn her hos oss. Skulle du være i tvil om valget av ridepisk, kan du naturligvis alltid kontakte vår kundeservice for gode råd og veiledning.

Springpisk

Springpisken er en kort pisk, vanligvis rundt 60 centimeter i lengden og maksimum 75 centimeter i lengden. Pisken benyttes som et hjelpemidddel under treningen. Springpisken er en lett pisk med håndtak, stropp ved håndtaket og har som regel en flap i enden.   Springpisken fås i mange forskjellige farger og typer. Derfor er det alltid mulig å finne en pisk som macher annet utstyr og ens personlige stil. Springpisker er designet til å gi et raskt sveip. Det er derfor den som oftest har en fleksibel topp og dermed enkelt kan bøyes. Springpisken er designet slik at det er en kombinasjon mellom sveipet og materialet som gir hesten signalet til å løpe.
Springpisken brukes på hestens skulder og er et hjelpemiddel til å guide hesten, hvis den har behov for ekstra støtte til å komme på plass under ridningen. På samme måte er springpisken også god til den mer uerfarne rytter, siden lengden på pisken gjør det enklere å ha kontroll på den. Springpisken er også ofte utstyrt med en stropp ved håndtaket, hvilket gjør det enklere å holde på pisken, hvis du mister den.
Vi gjør oppmerksom på at pisken utelukkende er et hjelpemiddel og kun skal benyttes som det. Pisken skal hjelpe rytteren til å kunne gi klare og presise signaler til hesten, for herved å hjelpe rytteren til å ha kontroll. Pisken skal betraktes som rytterens forlengede arm. Pisken kan brukes til å veilede hesten ved å gi et presist trykk på et bestemt sted, hvor rytteren ellers ikke ville kunne nå. Pisken må ALDRI brukes som et straffemiddel. Er du i tvil om valg av springpisk, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for hjelp og veiledning.  

Dressurpisk

Den mest alminnelige dressurpisken er som regel lengre og tynnere enn springpisken. Dressurpisken fås i mange forskjellige lengder og farger. Dog kan det være en idé og sjekke reglementet rundt ridepisker hos for eksempel Norsk Rytterforbund – www.rytter.no - Telefon: 21 02 96 50 eler via E-post: nryf@rytter.no.
Under stevner kan dressurpisken kun benyttes på oppvarmingsbanen. Dressurpisken skal betraktes som en forlengelse av rytterens sjenkel og skal kun benyttes som en hjelp under ridningen.
Pisken er kun et hjelpemiddel og må ALDRI brukes som straffmiddel. Er du det minste i tvil rundt valg av dressurpisk, er du naturligvis velkommen til å kontakte vår kundeservice for råd og veiledning. Vi hjelper deg gjerne!  

Longepisk

Denne typen pisk brukes, som navnet antyder, under longeringen av hesten. Pisken er vanligvis 180 centimeter i full lengde og har en lang snert. Når du velger din longpisk, anbefaler vi at du velger en pisk som ligger godt i hånden og som gir et godt sveip, da det er sveipet som benyttes til å signalisere til hesten.   Longepisken fås i mange farger og typer – noen kan deles på midten for enklere oppbevaring. I tillegg fås denne typen pisk i et hav av flotte og lekre farger. Derfor finner du alltid en longepisk som passer til resten av utstyret ditt.
Longepisken bør ALDRI benyttes direkte på hesten.

Kjørepisk

Kjørepisken er vanligvis mellom 140 centimeter til 170 centimeter i full lengde. Den minner mye om longepisken, men har dog ikke den lange snerten. Kjørepisken brukes som regel til kjørsel, men kan også brukes som longepisk, hvis man synes den tradisjonelle longepisken virker for upraktisk. Når man kjører med hest, benyttes kjørepisken til å signalisere til hesten at den skal fremover. Det er sveipet fra pisken som benyttes som signal. Kjørepisken bør ALDRI benyttes direkte på hesten.  

Valg av ridepisk

Når du skal velge pisk, fås disse i et hav av farger og former. Derfor er det store muligheter for å finne en pisk som matcher ditt behov og din personlig stil. Vi anbefaler dog alltid, at du som utgangspunkt, velger en pisk med et behagelig håndtak, da det er viktig at pisken ligger godt i hånden og ikke glir ut av hånden under kjøring. Hos oss finner du et utvalg av smarte, elegante og funksjonelle ridepisker. Og du kan alltid være sikker på at du finner en ridepisk, som passer til ditt behov og din personlige stil.  
Vi anbefaler at du passer godt på ridepisken din og jevnlig vedlikeholder den. Pisken kan enkelt tørkes av med en fuktig klut etter behov, og hvis du passer på at ridepisken ikke blir liggende på bakken eller på stallgulvet, kan ridepisken holde i mange år. Når du skal velge hvilken type ridepisk du skal ha, er det viktig å gjøre opp med deg selv om hva du skal bruke pisken til.
Er det til bruk på stevner eller er det til hverdagsbruk? Rir du dressur eller sprang? Ridepiskens materiale har også betydning ved valg av pisk. En ridepisk laget i et hardt materiale, har ikke behov for at rytteren legger noe særlig fysisk engasjement i selve bruken, og anbefales derfor til erfarne ryttere. En ridepisk laget av et bløtt materiale, anbefales derimot til den mer uerfarne rytter. Når du har bestemt deg for hvilken type ridning du ønsker å dyrke, finnes det et hav av ridepisker i alle mulige farger, materialer og former.  
Du har derfor alltid mulighet for å finne en ridepisk som passer akkurat til ditt behov. Er du usikker på hvilken type eller størrelse ridepisk du skal velge, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, enten på telefon eller på mail. Vi sitter klare med gode råd og veiledning.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering !
Rask levering !
18.04.2018 - Hilde Paulsen
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.