ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Derfor bør du pleie din hunds tenner
Stadig flere hunder får tilsynelatende problemer med tennene og altfor mange hunder lider av tannpine. Det kan være mange forklaringer på dette. Men, en ting er helt sikkert, at god tannhygiene er et middel til å unngå dette. Akkurat som oss mennesker, kan hunder også få smertefulle tannproblemer. Det er derfor uhyre viktig at du på daglig basis foretar en grundig rens av hundens munnhule og tenner, så din hund kan oppnå en optimal følelse av velvære. Det er vitenskapelig bevist at tannbørsting er den mest effektive måten å unngå tannproblemer hos hunden. Hvis det allerede har dannet seg tannstein, er det nødvendig å få renset det bort med en ultralydtannrens hos dyrlegen. Deretter kan man starte forfra med å forebygge dannelsen av ny tannstein. Men, det er jo alltid bedre – og billigere - å forbygge, enn å behandle.

Hva kan man bruke for å pleie hundens tenner?

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tannpleiemidler, som for eksempel forskjellige hundetannbørster og hundetannpasta. Vi har hundetannpasta med så vel mint smak som leversmak, slik at du kan finne akkurat den smaksvarianten som eventuelt kan gjøre tannbørstingen enklere hjemme hos deg. Som et alternativ til tannbørstingen kan vi anbefale tannpleiemiddelet plaqueOff, som blandes i hundens fôr. Plaqueoff hindrer effektivt opphopingen av tannstein og plakk på hundens tenner.

6 tydelige tegn på at din hund har tannproblemer:
  • Dårlig ånde
  • Betent eller oppsvulmet tannkjøtt
  • Nedsatt lyst til å tygge hundesnacks
  • Vegrer seg for å spise
  • Nedsatt lyst til å spise noe som helst
  • Spiser med kun den ene siden av munnen
Effektiv tannpleie
Du kan eventuelt bruke en tannbørste med dobbelthode for å gjøre tannbørstingen lettere. For å gjøre tannbørstingen til en hyggelig stund, bør du ta deg god tid, spesielt i starten og eventuelt bruke en tannpasta med leversmak, som smaker godt. Hvis din hun absolutt ikke liker å få børstet tenner, kan du også bruke andre tannpleiemidler som for eksempel PlaqueOff, som har en antibakteriell virkning og samtidig reduserer tannstein. PlaqueOff kan enkelt blandes i hundefôret. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av tannpleieprodukter til hunder.

Tannbørster til hunden
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe flere forskjellige tannbørster til hunder. For eksempel et tannbørstesett som består av to tannbørster. Hver tannbørste har to hoder. Det store børstehode, brukes til å holde kinntennene rene. Petosan tannbørsten har to børstehoder i en vinkel og en designet for at du enkelt kan fjerne plakk og tannsten. Den er utviklet i samarbeid med skandinaviske tannleger, dyrleger og ledende tannbørstefabrikanter. Tannbørsten fås i 3 størrelser. Videre har vi også fingertannbørste i mikrofiber gjør at du enkelt kan rengjøre tenner og munnhule uten bruk av tannpasta. Fingertannbørster er en antimikrobiel, kjemikaliefri selvrensende mikrofiberklut som hjelper til med å fjerne plakk og bakterier i munnen. Denne tannbørsten er et godt valg, spesielt til små hunder og valper. Og ikke minst har vi den elektriske hundetannbørsten med utskiftbare batterier og hode. Ytterst effektiv mot plakk. 20 000 bevegelser i minuttet. Petosans elektriske tannbørster er lydløs, slik at hunder enkelt kan akseptere den. Børsten er vinklet 45 grader, hvilket gjør at tennenes ytterside og innerside renses samtidig.

Tannrens

En tannrenser i stål fra KW, er et godt redskap til å fjerne plakk og tannstein hos hunder. Den sikrer sunn munnhygiene. De fås i både en spiss og en skrå utgave.  

Tannpasta

Hos Zoopermarked.no fører vi flere forskjellige slags tannpasta. Pet Clean tannpasta til hunder med leversmak, er spesielt utviklet for kjæledyr og hjelper med å fjerne plaque og forhindrer oppbyggingen av tannstein. Pet Clean tannpasta, smaker lever og det skal ikke ”skylles” etter bruk. Aptus er en enzymatisk tannpasta. De virksomme stoffene opprettholder balansen i munnens naturlige mikroflora. Pastaen virker på tenner og munnslimhinner ved at den løser opp plakk og hemmer de bakterier som forårsaker nydannelse av plakk. Herved forhindres også dårlig ånde. Unngå å bruke alminnelig ”mennesketannkrem”, da dette kan irritere hundens mage.  

Munnrens og munnskyll

KW har utviklet en munnrens som medvirker til å rense munn og svelg, samt motvirker dårlig ånde. Kan brukes både til hund og katt. Må dog ikke brukes hvis det er betennelse. Petosan munnspray fjerner dårlig ånde og minsker dannelse av plakk. Den har en frisk smak av mint. Det er kun nødvendig å spraye bare litt på gummene på hunden for å oppnå ønsket effekt.

Har din hund dårlig ånde?

Med renseservietter fra Pet Head, får din hund raskt en bedre ånde. Pet Head Bruch Your Teeth Wipes, er med peppermynteolje. Det er nå raskt og enkelt å opprette en rutine som opprettholder munnhygiene mellom hver tannbørst. Forebygger plakk og dårlig ånde hos din hund. Aptus Bucadog tyggeplater, inneholder kollagen, som gir en mekanisk påvirkning av tenner og tannkjøtt. Tyggeplatene inneholder i tillegg bioenzymer og bioenzymer og bioenzym aktiverende stoffer som fremmer en god hunnhygiene.  

De viktige tennene

Husk, at tannbørsting skal være en fast rutine og en god opplevelse for hunden, og som gjerne kan innebære en belønning i form av noen godbiter. Avslutt alltid tannbørstingen med å leke med hunden og dens yndlingsleketøy eller annen aktivitet som du vet at den liker. På denne måten kan hunden også forbinde tannbørstingen med de gode tingene som skal skje etterpå. Den beste effekten av tannbørstingen får du, hvis du gjør det til en daglig rutine og et par ganger i uken, vil også ha en god effekt.   Hvis tannbørstingen fungerer dårlig for dere, finnes det også forskjellige typer fôr som forebygger dannelse av tannstein. Ta eventuelt en prat med din dyrlege hvis du er i tvil. Det er ingen unnskylding for dårlig tann- og munnhygiene. Hos Zoopermarked.no finner du alt du trenger innenfor munnhygiene til hunder.    

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.