ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
TILBEHØR AMTOP KRAN
1 STK
AMTOP UTVENDIG FILTER 3337/38
AMTOP KRAN
(5701883142331) Populær
Veil. markedspris 79,00 
NOK 71,10
TILBEHØR AMTOP KRAN
1 STK
AMTOP UTVENDIG FILTER 3335/36
AMTOP KRAN
(5701883142324)  
Veil. markedspris 67,00 
NOK 60,30
Bredt utvalg av tilbehør til akvariepumper, luftpumper og varmeelementer
Hos Zoopermarked.no finner du alt i tilbehør til innvendige og utvendige akvariepumper, samt luftpumper og varmeelementer. Vi har alt fra sugekopper, kraner, rotorer, akvarieslanger til overflateresensere, utstrømmingsrør, bredstrålerør og tetningsringer. Kjøp ditt akvarie tilbehør hos Zoopermarked.no til markedets supreste priser.  

Alt i tilbehør til Am-Top innvendige akvariepumper

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til innvendige Am-Top akvariepumper. Vi har for eksempel sugekopper som passer til de forskjellige innvendige filtrene fra Am-Top, samt rotorer og aksler til de forskjellige Am-Top modellene.  

Alt i tilbehør til Am-Top utvendige akvariepumper

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til utvendige Am-Top akvariepumper. Vi har for eksempel rotorer og kraner til de forskjellige Am-Top modellene, samt akvarieslanger i forskjellige lengder.

Hvorfor er en akvariepumpe så viktig?

Akvariepumpen er med til å holde akvariet ditt rent og er derfor en av de viktigste elementene i akvariet. Uten en akvariepumpe ville vannet bli uklart, grumsete og skittent. Akvariepumpen fungerer ved at den trekker vannet inn gjennom et filter, hvor urenheter brytes ned og skitt sorteres vekk, hvorpå vannet igjen sprøytes tilbake i akvariet igjen. Akvariepumper kan inndeles i innvendige og utvendige pumper. De innvendige pumpene er nok de mest brukte i små akvarier, mens de store utvendige spannpumpene ofte blir benyttet til de største akvariene. De innvendige akvariepumpene sitter som navnet hentyder, inne i akvariet. De er ikke alltid så enkle å skjule bak dekorasjoner, og mange velger derfor å benytte en utvendig pumpe i stedet for, da denne som regel kan skjules inne i akvarieskapet.
Det finnes et stort utvalg av forskjellige akvariepumper og vi anbefaler derfor at du velger en pumpe som passer akkurat til dine behov og til størrelsen på ditt akvarium. Det er morsomt og hyggelig å ha et akvarium i hjemmet, pluss at det er en forholdsvis enkel måte å ha kjæledyr på, da fiskene stort sett passer seg selv. Når akvariet ditt er kjørende, passer det stort sett seg selv. Du skal bare huske å skifte vann cirka hver 14. dag og naturligvis fôre fiskene daglig. Når du likevel skifter vann, anbefaler vi at du sjekker akvariepumpen og eventuelt skifter filtervatt i denne, hvis det er nødvendig. Det er best å gjøre rent filtersvampene i akvarievannet, siden du ved å skylle i alminnelig vann fra kranen, risikerer å skylle bort viktige bakterier. I tillegg til rensning av filteret, er det alltid en god idè å fjerne eventuelle alger fra akvarieglasset. Dette gjøres enkelt og raskt med en algeskrape eller en algemagnet. Du må aldri bruke rengjøringsmidler under rengjøringen av akvariet, da du herved risikerer at dette slår både fisk, planter og reker ihjel.  

Alt i tilbehør til Eheim innvendige akvariepumper

Hos Zoopermarked.no finner du også et bredt utvalg av tilbehør til innvendige Eheim akvariepumper. Vi har for eksempel sugekopper som passer til de ulike innvendige filtrene fra Eheim, samt rotorer til de forskjellige Eheim modellene.  

Alt i tilbehør til Eheim utvendige akvariepumper

Foruten tilbehør til Eheims innvendige akvariepumper, finner du også hos oss et bredt utvalg av tilbehør til utvendige Eheim akvariepumper. Vi har for eksempel rotorer, kraner og diffusere til de forskjellige Eheim modellene, samt akvarieslanger i ulike lengder, overflaterensere og utstrømmingsrør. Alt samlet på et sted, slik at det gjør det enklere for deg å finne akkurat det akvarietilbehøret du trenger.  

Jevnlig bytte av vann er viktig

Akvarier trenger jevnlig å få skiftet vann. Uten disse vannskiftene risikerer du at vannkvaliteten blir dårlig og fiskene dør. Vi anbefaler at du bytter vann, cirka hver 14 dag. Vannskiftet består i at man skifter det som tilsvarer 1/3 del av akvarievannet, samtidig som man «støvsuger» akvariebunnen med en akvariestøvsuger. Ved denne rengjøringen, fjernes eventuelt gammelt fôr og plantedeler, slik at disse ikke ligger og råtner i akvariet. Når du har skiftet det som tilsvarer 1/3 del av akvarievannet, fylles dette opp igjen med alminnelig kalt vann fra springen. Bruk aldri varmt vann, da dette kan inneholde bakterier som kan være skadelige for dine fisk. Ønsker du å varme opp vannet litt raskere for fiskene, kan du også ha et akvarieelement i vannet.  

Hvorfor er et varmeelement nødvendig?

Det kommer naturligvis an på hvilke fisker du har i akvariet om et varmeelement er nødvendig eller ei. Har du slørhaler eller liknende, er det ikke alltid nødvendig med et vameelement, da disse fiskene har det best ved helt alminnelig stuetemperatur. Har du derimot tropefisk, er det visse arter som har et stort behov for varme og her anbefaler vi at du har et varmeelement i ditt akvarie.   Akkurat som ved valg av akvariepumpe, er det ved valg av varmeelement viktig at dette passer til størrelsen på akvariet. En god huskeregel sier 1 watt per 1,5 liter vann i akvariet. På de fleste varmeelementer er det enkelt å innstille temperaturen til den ønskede verdi, og de fleste varmeelementer fås i design som er enkle å skjule bak planter eller annen akvariedekorasjon. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av akvarie varmeelementer og annet utstyr til akvariet ditt.
Er du i tvil om valg av akvarie tilbehør, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, enten per telefon eller på mail. Vi hjelper deg gjerne med gode råd og veiledning til å velge det riktige akvarieutstyret.  

Alt i tilbehør til Juwel innvendige akvariepumper

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til innvendige akvariepumper fra Juwel. Vi har for eksempel diffusere og adaptere til de forskjellige akvariepumpene fra Juwel.  

Stor utvalg av tilbehør til luftpumper og varmeelementer

Hos Zoopermarked.no har vi alltid et bredt utvalg av tilbehør og reservedeler til luftpumper og varmeelementer. Vi har for eksempel akvarieslanger i forskjellige lengder, oksygenstein, luftventiler, diffusere og mange andre reservedeler til luftpumper og varmeelementer. Kort sagt, hos Zoopermarked.no har du alltid mulighet for å finne akvarieutstyr og tilbehør som dekker langt de fleste behov som oppstår i forbindelse med å ha et akvarium. Foruten akvarieutstyr og annet utstyr, tilbyr vi også akvariedekorasjoner og plastplanter. Du kan enkelt finne vårt store utvalg av akvariedekorasjoner og bunnlag under punktet «Akvariedekorasjon og bunnlag».
Hos Zoopermarked.no forhandler vi kun kvalitetsprodukter og vi fører kun akvarieutstyr og tilbehør fra de førende produsentene av akvarietilbehør. Du er derfor alltid sikker på at du får god kvalitet til fornuftige priser når du handler hos oss.               

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering og veldig gode priser!
Rask levering og veldig gode priser!
20.04.2018 - joakim
Flott å få hundemat og utstyr rett på…
Flott å få hundemat og utstyr rett på dør når vi ikke har dyrebutikk her vi bor👍😁
18.04.2018 - Randi Kvalvågnes

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.