ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Valg av transportkasse til gnagere
Når gnageren skal med ut på tur, er det viktig at den har en god og sikker transportkasse. Det er også viktig at gnageren er fortrolig og trygg med transportkassen. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg i solide transportkasser til alle gnagere – og til gode priser.   Når du velger transportkasse til gnageren din, er det derfor viktig at transportkassen passer til ditt og din gnagers behov. I tillegg til at transportkassen skal være sikker å transportere gnageren i, skal den også være behagelig for gnageren å oppholde seg i.  
Gnageren skal ha mulighet for å kunne bevege seg i transportkassen. Det bør derfor være plass nok i transportkassen til at du kan legge inn et teppe eller litt høy / halm som madrass. Motsatt er det også viktig å ha i tankene at transportkassen heller ikke bør være for stor, siden gnagere ikke skal kunne bevege seg for mye rundt i kassen og dermed stresse seg selv unødvendig.  
Vi anbefaler derfor at du før du begynner å transportere gnageren i kassen, lar gnageren din få venne seg til transportkassen. Ved å venne gnageren til transportkassen, unngår du at din gnager betrakter transportkassen som noe negativt. Når gnageren viser at den er fortrolig med transportkassen, kan du forsøke å lukke den, mens gnageren er i, og forsiktig flytte den rundt. Du bør alltid gjøre denne øvelsen til noe positivt for gnageren, og det kan absolutt være en fordel å tilby gnageren dens yndlingsgodbit under tilvenningen.  

Høyhekk i mange former

De fleste gangere spiser høy for å holde magen i orden, samt slipe tenner. Høy er derfor en viktig del av gnagerens daglige fôr og bør derfor alltid være til rådighet. Gnagerens tenner vokser hele livet og hvis de ikke slipes jevnlig på en naturlig måte, risikerer du at gnageren får problemer med tennene.
Når du innretter gnagerburet, er en høyhekk derfor et av de viktige elementene. Høyhekkens funksjon er utelukkende å holde høyet over bunnen av buret, slik at det alltid er friskt og rent. Herved unngår du at gnageren gjør fra seg stort og urinerer på høyet. Bruker du høy også til andre funksjoner enn bare som grovfôr, er det fortsatt veldig viktig at det alltid er friskt høy i høyhekken som gnageren kan spise. Når du velger høyhekk, skal du overveie hvor i buret den skal plasseres, samt huske å ta høyde for hvor store hullene i høyhekken er. Hullene bør ikke være så store at kaninen kan stikke hodet gjennom dem. Det kan være en fordel å ha en høyhekk som henger på siden av buret.
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av forskjellige typer høyhekker. Så vi  har helt sikkert en høyhekk som møter dine og din gnagers krav og behov. Vi anbefaler at du alltid velger kvalitetshøy til gnageren din. Høy fungerer som erstatning for det friske gresset som gnageren ville ha spist hvis den levde vilt. Høy er gress skåret i mindre stykker og deretter tørket. Høyet skal alltid være friskt – det skal være grønnaktig og det skal dufte søtt. Det skal ikke støve. Jo, grønnere høy er, jo bedre.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av kvalitetshøy til gode og rimelige priser.  

Hamstervatt og andre redematerialer

Hamsteren er fra naturens side en redebygger og den har derfor behov for tilgang til å få laget sitt eget rede. Hamsteren setter stor pris på å ha et bløtt, rent, og varmt rede. Du kan tilby hamsteren flere ulike typer redematerialer og på den måten finne ut hvilken type den liker best. Vi anbefaler at du tilbyr ditt hamster høy, hamstervatt eller Carefresh Hide N´Seek til redebyggeriet sitt. Carefresh Hide N´Seek er redemateriale som er laget av 100 prosent gjenbrukspapir, og som fås i både en nøytral farge og i mange andre morsomme og friske farger. Produktet inneholder ingen giftige fargestoffer og støver ikke.
I naturen lever hamsteren i huler, så du kan med fordel tilby ditt hamster et hamsterhus, hvor den kan bygge sitt eget rede. Når du velger et hamsterhus, bør du være oppmerksom på størrelsen og materialet som den er laget av. Velg et hamsterhus uten bunn eller med andre huller enn inngangspartiet – herved unngår du at det oppstår kondens i huset. Vil tilbyr mange forskjellige hamsterhus og du kan hos Zoopermarked.no også finne forskjellige utgaver av hamstervatt og andre typer materialer til hamster rede som oppfyller hamsterens behov for å bygge rede.
 

Stort utvalg i hjørnetoaletter

Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg i hjørnetoaletter til gnagere. Hos oss finner du hjørnetoaletter med eller uten tak. De fleste gnagere er fra naturens side renslige og vil som regel velge seg et hjørne hvor det besørger sitt fornødne. For å gjøre rengjøringen av buret enklere, kan vi anbefale at du benytter et gnager toalett. Med et hjørnetoalett er det enkelt og raskt å skifte toalettmateriale, pluss at et hjørnetoalett heller ikke tar så mye plass i gnagerburet. Det anbefales at du gir gnageren din god tid til å venne seg til å benytte toalettet og gir den tid til å lære og bruke det.   Dog er det ikke alle gnagere som er like begeistret for et hjørnetoalett. Vi anbefaler at du bruker enten høy, spon eller kattegrus / sand som bunnstrø i gnagertoalettet. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av forskjellige typer bunnstrø og vi er sikre på at du også finner et bunnstrø som passer akkurat til din gnagers behov.  

Gnagersenger

Mangler din gnager en deilig lun, trygg og behagelig seng å sove i? Så har du kommet til riktig sted. Vi har et stort utvalg i forskjellige typer gnagersenger i ulike materialer. Og identisk for alle våre gnagersenger er at de alle er laget i materialer som er enkle å rengjøre. Alle våre gnagersenger tilbyr gnageren din et behagelig og trygt sted å sove. Mange gnagere liker å bygge huler og et godt alternativ kan da være å bruke alminnelig høy, hvor gnageren selv kan bygge sin egen naturlige hule.  

Diverse oppheng

Når du skal skjemme bort gnageren din med noe lekkert utover det vanlige, bruker du da noen ganger frisk frukt og grønt? Dette kan være vanskelig å henge opp i buret og noen ganger risikerer man at gnageren trekker det med seg rundt. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe diverse holdere som er ment til nettopp frukt og grønt. Vi tilbyr også oppheng til gnagerstenger. Hos oss vil du alltid finne tilbehør til din gnager.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.