ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Reservedeler og tilbehør til katteluker
Hos Zoopermarked.no har vi også et stort utvalg av reservedeler til katteluker. Skulle uhellet være ute og katten kommer til å ødelegge døren til katteluken, tilbyr vi reserverdører til diverse katteluker. Hos oss finner du også tunnelelementer, hvis din dør eller vegg, hvor katteluken skal sitte i, er tykkere enn normalt.   Har du et katteluke hvor katten bruker en magnetnøkkel til å komme inn, har vi også disse som reservedeler. Så fortvil ikke, hvis katteluken revner, eller hvis den magnetiske «nøkkelen» blir vekk. Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av reservedeler og tilbehør til din katteluke.  

Skal kattelukene monteres i en tykk plate, vegg, dør eller mur?

Hvis du ønsker å montere din nyinnkjøpte katteluke i en tykk vegg, dør, mur eller plate, bør du være oppmerksom på at det kan være behov for en tunnelforlenger. Ved å benytte et tunnelelement, avskjærmes katten for å lage skader på tunnelen eller eventuelt isolering. Vi gjør dog oppmerksom på at hvis du benytter flere tunnelelementer, kan du risikere at konstruksjonen blir mer ustabil.  

Reservedeler til ditt katteelement

Hos Zoopermarked.no finner du et variert utvalg av reservedeler til din katteluke, som blant annet reserverdører, som enkelt kan erstatte en defekt dør. Ofte kan en ny dør også hindre trekk inn i huset – det er ingen grunn til å fyre for kråka.  

Har din katt mistet magnethålsbåndet sitt?

Er du en katteeier med en katt som har magnetstyrt katteluke? Ja, da kjenner du tydeligvis til situasjonen, hvor din katt har mistet magnetbåndet sitt, og dermed ikke kan komme hverken inn eller ut av huset. Katten kan miste sin magnetnøkkel, for eksempel hvis den sitter fast i en busk eller i et stakittgjerde.   Det kan skje at katter mister hele halsbåndet, men det kan også skje at den kun mister sin magnetnøkkel. Siden dette er en kjedelig situasjon å komme opp i, hvor katten hverken kommer seg inn eller ut av huset, anbefaler vi derfor at du har reserve magnetnøkler liggende hjemme, så du enkelt og raskt bare kan erstatte den magnetnøkkelen som er mistet, slik at katten kan komme og gå igjen, akkurat som det passer den.  
Hos Zoopermarked.no har vi nøkkelmagneter som passer til Staywell, SureFlap og Trixie katteluker. Kort sagt, vi har magnetnøkler til de mest brukte kattelukene på markedet. Vi anbefaler at du jevnlig sjekker om kattens nøkkelmagnet virker, samt tilstanden på katteluken.  

Har din katt mistet halsbåndet sitt?

 Er din katt så uheldig å miste halsbåndet sitt, finner du naturligvis hos oss et nytt halsbånd til katten. Vi har halsbånd i mange forskjellige farger og størrelser. Vi tilbyr kattehalsbånd i materialene nylon og kunstlær. Alle våre kattehalsbånd åpner, enten ved et rykk på to kilo eller har et lite stykke med strikk så halsbåndet kan utvide seg, hvis katten skulle sitte fast i en gren eller liknende. Dette er for kattens sikkerhets skylt. Vi anbefaler derfor, at du kun benytter halsbånd til din katt som er utviklet til katter.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av tilbehør til din katteluke, katteutstyr og kattetilbehør. Vi har produkter som kan dekke langt de fleste behov hos din katt.

Katteluke fra Staywell med infrarød nøkkel

Er du lei at at fremmede katter kan gå inn gjennom din katts katteluke? Fremmede katter i hjemmet, kan enkelt stresse din egen katt så mye at den i et forsøk på å få vekk den fremmede katten, begynner å markere rundt i huset. Vi anbefaler derfor at du kjøper en katteluke med infrarød nøkkel.  

Denne katteluken gjenkjenner kun katter med en infrarød nøkkel og åpner derfor ikke for alle. Den infrarøde nøkkelen festes enkelt på kattens hålsbånd. Nøkkelen veier ikke særlig mye og vil derfor ikke genere katten når den vandrer rundt. Den infrarøde katteluken er en 4-veis katteluke, og du får herved muligheten til å innstille katteluken i fire forskjellige funksjoner:

·         Katten kan gå ut og inn begge veier
·         Katten kan kun gå ut
·         Katten kan kun gå inn
·         Katteluken er låst!  

De fire funksjonsinnstillingene er en fordel hvis du for eksempel har en avtale hos dyrlegen og derfor ikke ønsker at katten skal gå ut, og dermed ikke nå avtalen din.  

Kattelem med microchip

Det nyeste innenfor katteluker, er katteluker utviklet til å registrere den lille chippen som katten får i nakken hos dyrlegen. Denne chippen er unik for hver katt og når du koder katteluken, er det kun den katten med den innkodede chippen som kan komme inn via katteluken. Herved unngår du at fremmede katter kommer inn i huset og at katten i forbindelse med dette blir stresset. Du kan enkelt registrere opp til flere katter ved hjelp av den medfølgende veiledningen.

Kattelukens dør er defekt, hva gjør jeg?

Har din katt vært uheldig å ødelegge kattedøren til katteluken? Ingen grunn til panikk! Hos Zoopermarked.no finner du reservedører til både Staywell og Trixie katteluker. For å unngå for mye trekk gjennom katteluken, er det viktig at døren til katteluken er inntakt.   Er katteluken plassert på et sted som du ikke ser hver dag, anbefaler vi at du jevnlig sjekker denne for brudd og liknende. Innen du kjøper en ny reservedør til din katteluke, kontroller at denne passer med den katteluken du allerede har sittende. Under de forskjellige reservedelene opplyser vi om hvilken type katteluke som reservedelen passer til.
Er du i tvil, kontakt gjerne vår kundeservice på: kundeservice@zoopermarked.no eller på telefon 21 95 01 93, mellom kl. 10:00-14:00.
Vi hjelper deg gjerne med å finne den reservedelen som passer til akkurat din katteluke.  

Tunnelelementer til katteluken

Med et tunnelelement kan du utvide kattelukens dybde, slik at denne passer til en litt tykkere vegg, plate, dør eller mur. Du kan for eksempel med et tunnelelement fra Staywell få din katteluke til å passe til en dør, vegg, plate eller mur med en tykkelse på opp til 50 mm. Innen du kjøper din katteluke, anbefaler vi at du måler tykkelsen på den veggen, platen, døren eller muren, hvor du ønsker kattelemmen plassert. Det er dessverre ikke alle katteluker som passer til vegger, plater, dører eller mur som er litt tykkere en vanlig. Dette skyldes at de fleste katteluker er designet til å passe til en alminnelig hoveddør. Akkurat som det er forskjell på hvilken katteluke de forskjellige tunnelelementene passer til.  
Vi opplyser derfor under de forskjellige tunnelelementene hvilken type katteluke disse passer til. Er du i tvil om hvilket tunnelelement som passer til din katteluke, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.