ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Gjør trafikken oppmerksom på din katt
Katter kan være vanskelig å se i de mørke kveldstimer, så det kan være en god idè å hjelpe trafikantene med å gjøre dem oppmerksom på din katt. På en mørk høst- eller vinterkveld, er det utrolig vanskelig for en bilist eller syklist å se katten før det er for sent. Det er derfor ekstremt viktig at du gjør det du kan for å synliggjøre katten i trafikken. Det kan for eksempel gjøres via en liten lykt, som enkelt kan plasseres på kattens halsbånd. Alternativt selger vi også reflekser som også gjør katten mer synlig! Hos Zoopermarked.no, finner du også en bredt utvalg av reflekshalsbånd til katter. Vi anbefaler at du på den ene eller den andre måten hjelper din katt med å bli sett i mørket hvis den er ute om natten.  

Alt innenfor tilbehør til katter
På denne siden finner du alt innenfor tilbehør til katter – også tilbehør du ikke visste at du trengte. Vi har for eksempel et stort sortiment innenfor sikkerhetsgitre og sikkerhetsnett i flere forskjellige farger og materialer. Vi tilbyr blant annet sikkerhetsnett som er bitesikre. Det betyr av din katt ikke kan bite seg igjennom nettet. I tillegg tilbyr vi forskjellige typer utstyr innenfor sikkerhet, som for eksempel en sikkerhetslykt du enkelt kan henge på kattens halsbånd. Dermed gjør du det enklere både for bilister og syklister å se katten når mørket faller på. Har du en katt som har kattunger, men selv ikke klarer å amme kattungene? Eller har din katt fått et stort kull med kattunger, og ikke har melk nok til alle sammen?

Hos Zoopermarked.no, finner du tåteflasker og melkeerstatning fra de mest kjente produsentene og til fordelaktige priser. Vi har alltid det tilbehøret du trenger for å gi din kattunge den beste starten på livet. PetAg Nursing Kit, inneholder flasker, smokker og rensebørste. Flasken er laget slik at den kan tåle å brukes flere ganger og til gjentatte steriliseringer. De medfølgende smokkene er i to størrelser, så PetAG Nursing Kit kan benyttes både til kattunger og til valper. Smokkene leveres uten huller i toppen, slik at du selv kan tilpasse hullene etter kattungene. Kort sagt, PetAg Nursing Kit, inneholder alt det du trenger når du skal hjelpe din katt med å oppfostre dens kattunger.
 

Oppdater sikkerheten på verandaer og vinduer
Mange katter i dagens Norge, er innekatter, og hvis man har en veranda, kan det være svært vanskelig å holde katten borte fra denne; spesielt når man selv bruker den. Du kan derfor med stor fordel beskytte verandaen med et sikkerhetsnett, lik at du kan forhindre katten i å stikke av fra verandaen og dermed kanskje også utsette seg selv for fare. På samme måte kan man enkelt gi vinduene i leiligheten en sikkerhetsmessig oppdatering ved å kjøpe solide gitre laget i metall. På denne måten kan du trygt la dine vinduer stå åpne, uten av du trenger å bekymre deg for kattens sikkerhet.
Hos Zoopermarked.no, har vi for eksempel et stort sortiment innenfor sikkerhetsgitre og sikkerhetsnett, i flere forskjellige farger og materialer. Sikkerhetsnettene fås i både sort, hvitt og grønn. Nettet er fremstilt av polyethylen (termoplastisk kunststoff) med innebygget wire. Dette er et plastliknende materiale. Et sikkerhetsnett med en maskestørrelse på 3 x 3 centimeter er både UV- og vannavstøtende, hvilket betyr lang holdbarhet. Kroker, knotter og monteringssnor følger med, slik at du enkelt og raskt kan sette opp sikkerhetsnettet så snart du mottar det. Sikkerhetsnettet er også forsterket med ståltråd, hvilket gjør materialet mer resistent og slitesterkt. Wirens tykkelse er omtrent 1,2 millimeter. Sikkerhetsnettet er også særdeles velegnet til kattunger, siden maskestørrelsen er så liten og kattungen derfor ikke kan komme seg i gjennom maskene. Alle våre sikkerhetsnett er godt testet, slik at de ikke inneholder miljøfarlige stoffer. Sikkerhetsnettene og opphengene er testet av TÜV Rheinland – en global organisasjon som står for sikkerhet og miljøbevissthet. Denne organisasjonen har siden 1872 testet de ting som vi daglig omgir oss med.
Hos Zoopermarked.no, er du derfor alltid sikker på at du finner et sikkerhetsnett som er sikret på alle nivåer.  

Sikkerhetsgitter
Ønsker du å ha et vindu eller to på klem i sommervarmen, men er bekymret for at din katt skal springe ut av vinduet? Her kan et sikkerhetsgitter være løsningen for deg. Vi tilbyr sikkerhetsgitre som passer til langt de fleste vinduer. Avhengig av  konstruksjonen på vinduet, kan det være behov for to rektangulære og to trekantede for å dekke hele vinduet som står på klem. Skruer følger naturligvis med, slik at du raskt kan sette opp sikkerhetsnettet etter mottakelse.  

Tåteflasker
Har din katt nettopp fått kattunger? Og har kattemor problemer med selv å amme alle kattungene? Eller er kullet med kattunger for stort til at kattemor har melk nok til de alle sammen? Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av melkeerstatning og tåteflasker i flere forskjellige størrelser, slik at du raskt kan komme i gang med å hjelpe kattemor.  

PetAg
En god start på livet er helt avgjørende for din kattunge. Havner du i en situasjon, hvor din katt har fått kattunger og ikke har nok melk til hele kullet? Eller er det andre årsaker til at katten ikke kan produsere melk nok til sine kattunger? Da kan du hos Zoopermarked.no få kjøpt erstatningsmelk i god kvalitet fra PetAg. Vi forhandler erstatningsmelk i både pulverform og som ferdigblandet. Hos oss kan du blant annet også finne tåteflasker og annet tilbehør fra PetAg. PetAg fremstiller kun kvalitetsprodukter og går høyt opp i at deres produkter produseres av kvalitetsråvarer. Alle produktene skal oppfylle PetAg sine egne krav til kvalitet og alle produkter testes grundig, innen de sendes ut. Du er derfor alltid sikker på at hvis du velger et produkt fra PetAg, er det den samme høye kvaliteten du kan forvente hver gang. PetAg er et relativt eldre merke som ble opprettet i 1930 og var de første på markedet med melkeerstatning til valper. Siden den gang har deres sortiment blitt utvidet til også og omfatte melkeerstatning til kattunger, samt diverse tilbehør. I 1948 tilføyde PetAg produktet Bene-Bac inn i deres sortiment. Bene-Bac, er gagnende bakterier på sprøyte. Disse brukes fortsatt den dag i dag av både dyrleger, oppdrettere og dyreeiere, verden over.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.