ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Tilbehør til villfugler
Mange ønsker å lokke ville fugler inn til hagene sine og det kan være nyttig å ha villfugler i hagen. De ville fuglene bidrar blant annet til å holde innsekts bestanden nede, og som et ekstra pluss, er det mange av de ville fuglene som synger. Så du kan være sikker på at ved å invitere ville fugler inn i hagen, vil det aldri mangle liv. For å gjøre hagen så innbydende som mulig for villfuglene, anbefaler vi blant annet at du daglig tilbyr fôr fra hagen din. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av både fôr og tilbehør til villfugler og alltid til fordelaktige priser. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten, så du kan være helt trygg på at du finner kvalitetsfôr og tilbehør til villfugler hos oss.  

Redekasser til meis
Den lille blåmeisen er en at de mest alminnelige fuglene på fôrbrettet og kan ses hele året. Blåmeisen er meget begeistret for å yngle i redekasser, så hvis du  ønsker denne lille gjesten velkommen inn i hagen, kan du med fordel sette opp redekasser. Blåmeisen har en forventet levetid på maksimum ni år og har kun ett kull per sesong. Rugetiden er på opp til fjorten dager og ungene oppfostres av foreldrene i opp til tyve dager. Vi tilbyr meiseredekasser som allerede er bygget og klare til å sette opp med en gang, eller en bygg-selv-variant. Derfor er det alltid mulig å finne en meisekasse som passer akkurat til ditt behov. Meisekassene fra Zoopermarked.no kan enkelt åpnes på toppen og dermed kan du enkelt og raskt rengjøre meisekassen etter endt sesong. Kjøttmeisen er en annen yndet gjest på fôrbrettet. Kjøttmeisen er en ganske alminnelig fugl i Norge og den største i meisefamilien. Kjøttmeisen besøker gjerne fôrbrettet hele året rundt og har rykte på seg for å kunne bli meget tillitsfull. Kjøttmeisen er ikke kresne av seg og setter derfor stor pris på både maisboller, villfuglblandinger og solsikkefrø.  
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av fôr til villfugler, samt diverse fôrautomater og fôrhus. Kjøttmeisen bygger gjerne rede i huller de finner, enten i et gammelt tre eller et hull i huset. Derfor er det enkelt å få denne fuglen til å bygge rede i redekasser. Kjøttmeisen kan få opp til to kull med unger, per sesong. Rugetiden er vanligvis omtrent tolv til fjorten dager, hvor de deretter oppfostres av foreldrene i opp til 21 dager. Ofte forveksles pilfinken med den mer kjente gråspurven siden de utseendemessig minner veldig om hverandre. Pilfinken er dog en meget alminnelig yngelfugl i Norges, spesielt på Østlandet, langs Sørlandskysten og videre nord til Hordaland og ses derfor ofte i hagen, hvor den er en meget flittig gjest på fôrbrettet. Pilfinken bygger som regel rede i hulrom i trær eller bygninger, men benytter også veldig gjerne redekasser som er hengt opp.  
Pilfinken er ikke mye større enn meisen og vil derfor ofte velge en meisekasse som redekasse. Pilfinken har en forventet levetid på maksimum 13 år. Du kan derfor være heldig at et ynglende par vil benytte den samme redekassen, flere år på rad. Pilfinken kan få opp til to kull med unger per sesong og rugetiden er på opp til 14 dager. Foreldrene vil deretter oppfostre ungene de neste 14 dagene. Pilfinken flytter også gjerne inn i de oppsatte redekassene og besøker gjerne fôrbrettet også, hele året. Pilfinken er meget tillitsfull og ses som regel i store flokker. Denne fuglen er ikke mye større enn meisen og benytter derfor gjerne en meis redekasse. Pilfinken kan få opp til tre kull i året. Rugetiden tar opp til 14 dager og etter ytterligere 14) dager er pilfinken klare til å fly. Begge foreldrene er ansvarlig for fôringen av ungene sine.  
Vi anbefaler at du setter opp redekassen på en husvegg, hus gavl, skur eller i et tre. Redekassen bør plasseres i le for eventuell blest og regn som kan piske inn. Inngangshullet bør vende mot nord eller øst. Unngå å plassere redekassen på en grein, da dette gjør det enklere for eventuelle rovdyr å besøke redekassen. Noen fugler velger også å benytte redekassen om vinteren, som vinterbolig. Husk å rengjøre kassen etter endt ynglesesong. Herved sikrer du at kassen er like innbydende til neste år, og dermed også større sjanser for at redekassen blir brukt flere ganger.  

Fôrautomater og fôrhus
Viltfuglene vil gjerne bo i hagen og de bosetter seg gjerne i hager hvor det er gjort litt ekstra for å lokke dem til seg. Fuglene bygger gjerne sine reder i tettvokste busker og kratt og i oppsatte redekasser. Dog, er det som tiltrekker flest villfugler til hagen, naturligvis fôring. Du kan innrette hagen så den er ekstra innbydende for viltfuglene ved hjelp av forskjellige frukttrær, bærbusker og ved å lage et «vilt» område i hagen. I det ville område skal du bare la gress og ugress gro. Har du trær som har gått ut på dato, kan disse med fordel bevares, siden disse huser mange forskjellige innsekter og herved nærmest skaper et ta-selv-bord for fuglene.  
Et fuglebad eller en liten hage dam, vil de fleste fugler også sette stor pris på, spesielt i de tørre sommermånedene, og ved frost, hvor det kan være vanskelig for fuglene å finne rent drikkevann. Hvis du ikke helt føler for å gjøre om hele hagen til et mindre fugleparadis, vil fuglene også være like tilfreds med å bli tilbudt en full fôrautomat eller et fullt fôrbrett.  
Fôrautomaten eller fôrbrettet bør plasseres i nærheten av tette busker, kratt eller en hekk, slik at fuglene har mulighet til rask å komme seg i skjul, hvis en katt eller et annet rovdyr skulle dukke opp. Det er viktig å holde fôrautomaten og fôrbrettet rent. Vi anbefaler derfor at fôr som ikke blir spist opp i løpet av uken, fjernes. Samtidig som det anbefales at eventuelle fuglekladder fjernes jevnlig, og spesielt før du fyller opp igjen med nytt fôr. Har du først begynt å fôre de ville fuglene, bør du fortsette gjøre dette hele året rundt, da fuglene regner med å finne fôr i fôrautomaten eller på fuglebrettet. De ville fuglene vil som oftest vente i område på at fôret gjerne blir lagt ut - og stanses fôringen helt plutselig, kan dette få fatale konsekvenser for fuglene.
Hos Zoopermarked.no tilbyr vi et bredt utvalg av forskjellige villfugl fôrautomater, både til meiseboller, viltfuglfôr, solsikkefrø og fuglenøtter.   Fôrautomatene kan enkelt henges opp og er enkle å rengjøre. Vi kan tilby fôrautomater fra merkene Duvo, Coco-bird og Trixie. Hvis det ikke er fôrautomater du ønsker skal henges opp, men at du heller foretrekker et fôrbrett som kan stå fritt, har vi naturligvis også disse.
Hos Zoopermarked.dk finner du kun kvalitets produkter innen tilbehør, til viltfugler.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻 Gode priser,rask levering rett på døra 😊😊😊 Aldrig hatt problemer ‼️
19.04.2018 - JOHNNY OLSEN

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.