ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg av badekar til fugler
Fugler er populære kjæledyr fordi de dels er veldig søte å se på og dels fordi de er meget underholdende. Uansett hvilken fugl du velger som kjæledyr, bør du alltid sette deg grundig inn i hvordan du sikrer fuglens trivsel på best mulig måte. De fleste fugler liker å ta et bad eller flere, i løpet av dagen.   Derfor er det en god ide å investere i et godt badekar til fugleburet og sørge for at det alltid er rent vann i karet.
Hos Zoopermarked har vi alltid et stort utvalg av fuglebadekar i forskjellige størrelser og farger. Du finner garantert et badekar som matcher ditt fuglebur.   Badekarene er designet slik at det kommer minst mulig vann inn i selve buret når fuglen bader. Toppen til fuglebadekarene er dessuten gjennomsiktige, så du kan nyte synet av din fugl som plasker rundt. Større fugler, slik som papegøyer bør i stedet bades ved hjelp av en vannforstøver.  

Praktiske trau til vann og fôr til fuglen
Hos Zoopermarked.no har vi et bredt utvalg av trau i mange forskjellige farger og design, hvor noen er tilpasset spesielle type bur, mens andre av våre trau passer til alle bur. Noen trau monteres inne i buret, mens andre av våre trau skal monteres utenfor buret ved hjelp av en åpning i buret.  
Foruten trau, har vi også vannautomater som skal forhindre fuglene i å gjøre fra seg i vannet. I tillegg til vannautomater har vi også frøautomater. Disse brukes til fuglefôr og forhindrer at fôret flyr rundt til alle kanter inne i buret når fuglene plasker med vingene. Når du skal plassere et fôrtrau og vanntrau i fugleburet, så overvei nøye, hvor du plasserer det. Det kan for eksempel frarådes å plassere det under en sittepinne, da du i så fall risikerer at fuglen gjør fra seg i vannet. Hvis fuglen din er syk, kan det være en god idè å plassere det på bunnen av fugleburet i et hjørne, slik at det blir lettere for fuglen å komme seg rundt. Husk å rengjøre fuglens vann- og fôrtrau hver dag for å unngå skadelige bakterier.

Sittepinner til fugleburet

Hos Zoopermarked har vi alltid et velassortert utvalg av sittepinner. De fleste er ikke spesielt begeistret for å sitte på bunnen av buret hele dagen, men derimot liker de svært godt å komme seg opp i høyden. Vi har for eksempel et utvalg av robuste sittepinner i naturtre som er spesielt velegnet, siden det ikke gjør noe at fuglene hakker på de.      
Fuglene får med andre ord en helt naturlig sitteplass i fugleburet. Størrelsen på sittepinnen kan imidlertid variere, siden det er snakk om et naturprodukt. Velger du sittepinner i naturtre, kan vi anbefale greiner fra pæretrær, epletrær, bøketrær, piletrær og aspetrær. En sittepinne er en god investering siden den hjelper til med å slipe fuglens negler, samtidig som den trener fuglens muskler og føtter. Vær oppmerksom på at fuglens tær ikke når helt rundt pinnen, da det skader fuglens fotmuskler. Sittepinnene skal også skiftes jevnlig for å unngå opphopning av bakterier. Bruker du sittepinner i naturtre, som du selv finner, skal du sikre deg at grenene ikke er sprøytet.   I tillegg har vi også sittepinner av tvunnet bomull som de fleste fugler elsker, ettersom de gir etter og beveger seg nøyaktig som greiene i vinden.
Og, sist, men ikke minst, at vi har et utvalg at sittepinner til papegøyer med kalsium og jod. Disse sittpinnene er bølgeformede og hjelper til med å aktivisere din fugl, samt vedlikeholde nebb og klør.   Når du skal plassere sittepinnene i fugleburet, kan det være en god idè å plassere sittepinnene overfor og fra hverandre, så fuglen kan hoppe fra den ene sittepinne til den andre – akkurat som grenene ute i naturen. Dog skal det ikke være for mange sittepinner i fugleburet, da fuglen også skal bruke plassen til å strekke ut vingene sine. Har du for mange sittepinner i fugleburet, kan du også risikere at fuglens fjær kan bli ødelagt.

Er du i tvil om hvilket fugleutstyr du skal kjøpe?
Ja, da er bare å kontakte oss. Vi gir deg gjerne råd vedrørende valg av fuglebur og fugleutstyr, i tillegg til valg av fuglefôr, fuglebur, leketøy, trau, badekar og sittepinner.  

Kvalitetsutstyr til høns
Foruten tilbehør og utstyr til undulater, kanarifugler og papegøyer, har vi også utstyr til høns. Vi har for eksmpel et bredt utvalg av Haspeflagh vannautomater, Haspeflagh fôrautomater, Duvo drikketrau og Duvo drikkespann. Høns hører nødvendigvis ikke til bare på landet, men også i byen. Velger du å holde høns i byen, er det dog visse regler du skal følge. Dette kan du spørre kommunen om.  
Det er blitt moderne å ha høns – og det er ikke helt uten grunn. Mange synes det er delikat å få frisklagte egg til frokost. I tillegg er hønsegjødsel perfekt til hagen. Dessuten elsker barn høns, og kan uten problemer hjelpe til med det daglige stellet i hønsegården.  
Hos Zoopermarked har vi alt du trenger av hønsetilbehør og hønseutstyr. Når du går i gang med ditt hønseprosjekt, skal du først og fremst skaffe deg et hønsehus. Hønsehuset skal naturligvis være tett og utstyrt med en eller flere sittepinner, samt ruge- eller redekasser.    
I tillegg skal du skaffe deg et fôr- og drikketrau. Og ikke minst, er det viktig at hønsene har adgang til et sandbad som er helt vanlig i en innburet hønsegård. Når du planlegger at du vil holde høns, skal du være oppmerksom på at du som et minimum skal ha tre høns, siden høns er flokkdyr som helst skal omgås hverandre.  

Plassering av fugleburet
Når du skal velge et sted å plassere fugleburet, så velg et rolig sted – gjerne i et hjørne av huset, hvor fuglen sikres størst mulig overblikk over rommet. Du bør også være oppmerksom på at langt de fleste fugler trenger 12 timer med lys og 12 timer med mørke. Derfor bør du plassere fugleburet i et meget lyst værelse med mye aktivitet. I sommerperioden kan fugleburet saktens settes ut, så lenge du sikrer deg at din fugl ikke får trekk eller at det blir for varmt. Fugler som kommer seg ut i en voliere har oftere en flottere fjærdrakt enn fugler som utelukkende oppholder seg  i et bur innendørs.        

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.