ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
ELDORADO GNAGERBUR
(5701883294207)  
 
NOK 1 095,00
Bredt utvalg av utendørs gnagerbur
Det kan ofte være en utfordring når det skal velges et utendørs bur. Et av de store spørsmålene er for eksempel, hvor stort skal buret skal være og hvordan det skal være utformet. Som utgangspunkt – jo større, jo bedre. Spesielt kaniner har et stort behov for å kunne ha plass nok til å bevege seg og du bør derfor alltid velge et så stort bur som mulig til dem. Jo, lengre tid gnageren din oppholder seg i utendørsburet sitt, jo større bør buret være.
Kaniner er meget aktive dyr og er skapt for å være i konstant bevegelse. Det anbefales derfor at kaninen oppholder seg så lite så mulig inne i buret, og i stedet for blir tilbudt aktivisering i form av en stor utendørs løpegård. Er det nødvendig at kaninen skal oppholde seg i buret over en lengre periode, anbefaler vi at du velger et så stort bur som mulig som tilbyr kaninen plass nok til både bevegelse, mentale utfordringer og en soveplass.  
Hvis du har flere kaniner i samme bur, er størrelsen på buret meget viktig, siden det ellers kan oppstå konflikter mellom kaninene, hvis det blir for trangt. Marsvin har, akkurat som kaninen, behov for et stort og romslig bur. Hvis marsvinet skal overvintre utendørs, bør du velge et bur som kan tåle både vær og vind og som er hundre prosent vanntett.   Marsvin er, som kaniner, sosiale dyr og foretrekker derfor selskap fra en artsfelle. Du bør derfor ha i tankene når det skal velges et utendørsbur, hvor mange marsvin du ønsker å ha gående sammen. Velg så et bur som har god plass, hvor det både er plass til bevegelse og mental stimulering. I tillegg til god plass til å bevege seg på, er det også ytterst viktig at gnagerburet utendørs tilbyr gnageren et lunt, sikkert og trygt sted å sove. I naturen ville de fleste gnagere krabbet ned i huler eller inn i klippehuler når de skulle hvile eller sove. Det kan være en utfordring å lage underjordiske tunneler og klippehuler til gnagerne sine i en alminnelig hage.  
Derfor bør du overveie når du velger et utendørs gnagerbur om dette tilbyr din gnager et optimalt soverom. Soverommet skal være tett og isoleres godt med redematerialer, slik at det forblir helt frostfritt. Det bør kun være en inngang til soverommet og denne inngangen bør det være en vinkel på, slik at blesten ikke står rett inn i rommet.
Inne i soverommet skal gnageren ha et varmt redemateriale, og her anbefaler vi halm. Halm isolerer godt og gir gnageren muligheten for å kunne bygge et rede etter eget ønske. En god idè kan være, i tillegg til halmen, å legge et teppe i bunnen av soverommet, i tilfelle gnageren skulle finne på å grave seg for dypt ned i halmen. Et mindre soverom er enklere for gnageren å varme opp enn et stort og soverommet bør derfor alltid være mindre enn rommet hvor gnageren normalt oppholder seg.  
Våre utendørs gnagerbur kan dessuten kobles til en løpegård som gir din gnager enda mer plass til å utfolde seg på – en ideell kombinasjon. Husk at utendørs gnagerbur ikke må plasseres direkte i sol. Gnagerburene skal derimot plasseres på et lyst sted, hvor gnageren samtidig er le for vær og vind.
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av utendørs gnagerbur, og vi har helt sikkert også et bur som passer til dine og dine gnagers behov.  

Plassering av utendørs gnagerbur
Hvor er det best å plassere et utendørs gnagerbur? Hvor i hagen finnes den beste plasseringen? Er det noen faktorer jeg skal ta spesielt hensyn til? Dette er noen av de spørsmålene som ofte dukker opp når man skal finne en god plass til det nye gnagerburet. En av de viktigste faktorene som det skal tas hensyn til når man forsøker å finne den optimale plasseringen for et utendørs gnagerbur, er regn.   De fleste gnagere tåler dårlig å bli våte, spesielt hvis det er kaldt vær. Derfor er det ytterst viktig å plassere gnagerburet under et halvtak og et sted hvor buret er skjermet mot vær og vind. Vi anbefaler derfor alltid at et utendørs gnagerbur plasseres under et halvtak eller i en carport, hvor hverken vind, blest eller regn pisker inn på gnagerburet.  

Utendørs løpegårder til gnagere
En god kombinasjon til et utendørs gnagerbur er en utendørs gnager løpegård. Med en løpegård kan du gi gnageren din enda større frihet og på den måten dekke dens behov for aktivitet og bevegelse. Med en utendørs gnagerløpegård bedrer du gnagerens livskvalitet, samtidig som den holder seg i god form. Du vil raskt merke på gnageren hvor mye gladere den blir når den har adgang til et større bevegelsesområde enn det buret kan tilby.   Med en utendørs gnager løpegård, tilfredsstiller du gnagerens behov for bevegelse, samtidig som den får fri adgang til deilig friskt gress og liknende. Din gnager vil elske smaken av det friske grønne gresset.
Her hos Zoopermarked.no tilbyr vi mange forskjellige typer utendørs løpegårder. Alle våre løpegårder kan også benyttes som beitebur.  

Optimal plassering av en utendørs gnagerløpegård

Når du skal velge plassering av gnagerens løpegård utendørs, anbefaler vi at du velger et sted hvor løpegården ligger i le for kraftig vind og regnbyger. Spesielt om vinteren er det viktig at gnageren kan komme i le for blesten. Deretter bør løpegården plasseres i le for vind, regn og kulde. Vi anbefaler også at en del eller hele løpegården dekkes over med enten et nett eller et tak. Herved kan gnageren gå i le for regnet og ha skygge om sommeren.

Utendørs nett til gnagerløpegårder
Siden jorden kan være fuktig, spesielt om vinteren, anbefaler vi at gnagerens løpegård utendørs er delvis eller helt overdekket. Overdekket kan være i form av et nett. Overdekket hjelper både som beskyttelse mot regn, men også som skjerming for solen om sommeren. Samtidig kan overdekket forhindre gnageren i å hoppe ut av løpegården og du er herved sikker på at gnageren din alltid er der hvor den skal være. Overdekket er også med til å holde fugler og katter borte fra løpegården, slik at din gnager kan gå i fred og ro. Hos oss finner du et utvalg av kvalitets utendørs løpegårdsnett. Disse nettene passer til de alle utendørs løpegårder til gnagere, du finner hos oss.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.