ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Vi har alt innenfor utstyr til kattunger
Hos Zoopermarked.no, har vi både kattemelk, kattungefôr og kattunge våtfôr. For å holde kattungen beskjeftiget og unngå at den kvesser klørne på møbler m.m., bør du også investere i forskjellige kattungeleketøy. Det kan være alt fra aktivitetsballer til plysjmus og ertepinner.  

Hva trenger jeg til min kattunge?
Først og fremst er det viktig at kattungen får et sted som er dens eget. Det vil si et sted, hvor kattungen kan trekke seg tilbake til når den ønsker å være for seg selv, når den trenger det. Det kan for eksempel være en katteseng i et hjørne eller en kattehule. I tillegg krever en kattunge et solid kattungefôr som sikrer at den får i seg alle de næringsstoffene som den trenger.  

Stort utvalg av fôr til kattunger
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av kattungefôr av høy kvalitet som er spesielt sammensatt til å imøtekomme kattungens ernæringsmessige behov for å gi den den beste starten på livet. En kattunge har jo helt andre behov til næringsinnhold i fôret enn en voksen katt. Vi har kattungefôr fra markedets førende produsenter som utelukkende er fremstilt av velsmakende kvalitetsingredienser for å sikre en sunn fordøyelse og et sterkt immunforsvar.  

Stort utvalg av kattemelk og våtfôr til kattunger
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av kattemelk og våtfôr til kattunger fra markedets førende produsenter. En kattunge har et annerledes næringsbehov enn voksne katter. Det er derfor viktig at du velger det riktige kattunge våtfôr helt fra starten. Overgangen fra melk til fast føde kan være vanskelig og kan føre til fordøyelsesproblemer hos mange kattunger. Vi har erfart at det kan være enklere å venne kattungen til våtfôr innen den tilbys tørrfôr. Derfor finner du hos Zoopermarked.no, alltid et godt utvalg av velsmakende kattungefôr som er tilpasset kattungens ernæringsmessige profil. Kattunge våtfôr er spesielt utviklet til å styrke kattungens immunforsvar og knokkelstruktur. Vi har kattunge tørrfôr og kattunge våtfôr fra de førende produsenter og du kan derfor alltid finne et fôr hos Zoopermarked.no som passer til din kattunges smak og behov.  

Alt du trenger av tilbehør til kattunger
Hos Zoopermarked.no, finner du alt i utstyr til kattunger. Vi ha et bredt utvalg av kattunge bakker, katteunge huler, kattunge seler og kattunge halsbånd. Med andre ord har vi alt som trengs for å gi kattungen en god og sikker start på livet.  

Tåteflasker
Har din katt fått kattunger?
Trenger din katt hjelp til amming av kattungene siden den ikke har melk nok, eller er kattungekullet for stort? Hos Zoopermarked.no har vi flere størrelser av tåteflasker så du raskt og enkelt kan hjelpe katten med å ta seg av kattungene sine.  

Skåler til kattunger
Alle katter, store som små, har behov for en fôr- og vannskål. Når du velger fôr- og vannskål til din katteunge, skal du være oppmerksom på at den er stor nok til kattungen og at den ikke kan skli rundt på gulvet når kattungen spiser. Vi anbefaler derfor at du velger en skål i keramikk eller stål. Er det flere kattunger som skal dele en skål, skal du velge en skål som er stor nok til at alle kattungene kan spise samtidig.  

Kloretrær
Kattunger har behov for å kvesse klørne, akkurat om en voksen katt. Vi anbefaler derfor at du skaffer deg et kloretre til kattungen din. Kattungen får herved et sted hvor den kan kvesse klørne og et sted til å markere seg. Hos Zoopermarked.no, finner du både små og store kloretrær og kloremiljøer, med eller uten huler og hyller. Vi anbefaler derfor at du velger et kloretre, hvor kattungen kan strekke seg helt ut når det kvesser klørne.  

Kattungetrening og hygiene
Hos Zoopermarked.no, finner du alltid det du trenger for at kattungen skal bli renslig og til å ønske den velkommen til sitt nye hjem. Kattunger kan risikere å bli skitne under deres utforskning av hus og hage og vi tilbyr derfor sjampo, spesielt utviklet for kattunger. Vi anbefaler dog at kattungen langsomt tilvennes badingen og at du tar deg god tid. Sjampo til kattunger er mildere enn den sjampoen som brukes til voksne katter. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et stort utvalg av kattungeutstyr.  

Hva slags leketøy skal jeg velge til min kattunge?
De fleste kattunger er begeistret for leketøy med lyd. Gjerne baller, mus m.m., som knitrer når kattungen leker med leketøyet. Leketøy med klokker og tuneller som knitrer, er også forslag til leketøy som kattungen vil elske. Når du aktiviserer kattungen din via lek, er det også med til å utvikle båndet mellom deg og kattungen og du får herved en mer tillitsfull og glad kattunge. Når kattungen blir aktivisert via lek, unngår du at den på grunn av kjedsomhet klorer på møblene og liknende. Vi anbefaler derfor aktivitetslekker til kattungen, og dermed er kattungen underholdt i timevis, samt at den får noe mental trening.  

Nervøse katter og kattunger
Katter gnir seg inntil møbler, dørkarmer og mennesker for å avlevere ansiktsferomoner. Katten gjør dette siden disse feromonene fremkaller en følelse av trygghet hos katten. Hvis det skjer forandringer i kattens miljø, som for eksempel flytting, kan man risikere at dette fremkaller stress hos katten. Stress hos katter kan utvikle seg til uønsket atferd. Katten kan for eksempel begynne å tisse i hjemmet eller kvesse klørne, hvor som helst. Hos Zoopermarked.no, har vi et stort utvalg av produkter med syntetiske ansiktsferomoner som hjelper katten til å falle til ro og gjenfinne tryggheten i omgivelsene. Vi tilbyr også forskjellige produkter som inneholder katteurter eller baldrian. Både katteurt og baldrian er kjent for å gjøre katter lekelystne. Katteurt og baldrian kan derfor med fordel benyttes på kattens leketøy og til å gjøre de nye omgivelsene mer trygge for katten.  

Transport av kattunger – veske, kasse eller kurv?
Når kattungen er brakt hjem, skal du også overveie om kattungen på et senere tidspunkt skal transporteres, for eksempel til dyrlegen. Skal transporten skje i bil, tog eller på sykkel? I dag er det mange forskjellige transportmuligheter når kattungen skal transporteres fra A til B. Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av transportkasser i plast, vesker og nylon og kurver i pileflett. Hos oss finner du alltid en transportløsning for din katt og i prisklasser som passer for alle. Er katten løs i bilen, vil dette utgjøre en kjempestor risiko både for deg, for din katt og også andre bilister. Vi anbefaler derfor alltid at du har din katt fastspent i bilen.  

Seler og halsbånd til kattunger
Når den nye katteungen skal ut for å utforske den store verden, kan det være en gode idè å gi kattungen et kattungehalsbånd – eventuelt med et kattetegn. Dette gjør det enklere for den som eventuelt finner kattungen å komme i kontakt med deg. Bor du et sted hvor det er uhensiktsmessig å la kattungen gå løs, samtidig som du ønsker at den skal få muligheten til å utforske verden, tilbyr vi mange forskjellige seler til kattunger, slik at du enkelt kan lufte kattungen i snor. Vi anbefaler at du stille og rolig venner kattungen til å gå i snor, slik at den alltid forbinder turen med noe positivt. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et hav av utstyr til kattunger, kattungeleketøy og -fôr. Vi har alt som trengs for å ønske den nye kattungen velkommen inn i familien.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.