ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
FEROMONSPRAY TIL HUND ADAPTIL SPRAY
60 ML
FEROMON / BEROLIGGENDE
ADAPTIL SPRAY
(3411112133628)  
Veil. markedspris 218,00 
NOK 196,20
Vi har alt innen valpeutstyr
Det er viktig at valpen får et sted som bare er dens eget. Det vil si et sted hvor valpen kan gå hvis den ønsker å være for seg selv, når den trenger det. Det kan for eksempel være en hundekurv. Videre krever en valp et solid valpefôr som sikrer at den får alle de næringsstoffer som den har behov for. En valps kostbehov er langt mer komplekse enn hos en voksen hund. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av valpefôr fra de førende produsentene på markedet.  

Hvilken basis valpeutstyr trenger min valp?
Som utgangspunkt trenger den nye valpen et valpehalsbånd, valpesele, valpeline, hundeseng, hundeteppe, avføringsposer, fôr- og vannskåler, samt diverse valpeleketøy. Når du skal velge valpeskål, anbefaler vi at du velger en valpeskål som er enkel å rengjøre, da den raskt blir skitten. For å holde valpen aktivisert og unngå eventuelle bitemerker på møbler m.m., bør du investere i noe bitevennlig valpeleketøy, samt diverse aktivitetsballer osv. Hvis du kjøper et pipedyr, vil vi anbefale at du kjøper et pipedyr laget av latex, da disse holder lengre. Til de regelmessige spaser turene, vil et godt halsbånd og en snor, være avgjørende. Ofte er en valpesele også en god løsning når valpen skal lære å gå pent. På den måten belastes valpens nakke minst mulig. I følge hundeloven skal valpen bære et hundetegn fra den er 4 måneder gammel, men det kan være en god idé å investere i et hundetegn før den tid, slik at du hurtig kan få din kjære valp tilbake, hvis den skulle stikke av. Renslighetstrening av en valp, kan noen ganger være en stor utfordring. Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av hjelpemidler til renslighetstreningen som kan hjelpe deg med å få valpen til å gjøre sitt fornødne på de planlagte stedene i huset.  

Få dit ny innkjøpte valpeutstyr levert direkte på døren
Når du bestiller ditt valpeutstyr hos Zoopermarked.no, leverer vi varene dine direkte på døren, slik at du selv slipper å drasse rundt på tunge varer. Og husk: Vi leverer innen, 2-3 hverdager!  

Derfor skal du velge valpefôr til din valp
Din hundevalp har et annerledes næringsbehov enn voksne hunder. Det er derfor viktig at du velger det rette valpefôret fra starten av. Valpefôret skal bidra til at valpens kropp utvikles harmonisk, samtidig som den bygger opp et sterkt immunforsvar. Derfor skal valpefôret tilpasses valpens næringsbehov og fordøyelsesevner, som enda ikke er fult utviklet, samt valpens raskt skiftende tannstilling. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av valpefôr fra markedets førende produsenter. Kjøp ditt valpefôr hos oss, å få varene levert direkte på døren.  

Velsmakende valpegodbiter
Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av lekre valpegodbiter som er utvikles spesielt til valper. Valpegodbitene er milde for din valps mage, men du bør være oppmerksom på at for mange valpe godbiter kan gi valpen litt tynn mage.  

Godbitveske
Er du litt lei av klisne lommer etter at du har hatt valpegodbiter i dem? Ved å ha valpegodbitene i en godbitveske, unngår du skitne og klissete lommer og har bedre oversikt over godbitene.  

Stor utvalg av morsomt valpeleketøy

Så er det leketid! Valpeleketøy er et ”must-have”, når man har fått en hundevalp, da valpen lærer via lek. De fleste valper elsker valpeleketøy med lyd og det er ofte en god måte å stimulere valpen på. Hvis du kjøper et pipedyr til valpen, vil vi anbefale at du kjøper et bitevennlig leketøy laget av latex, da disse varer lengre. Ved å aktivisere valpen, kan du unngå bitemerker på møbler og annet. Aktivitetsballer er ofte en god idé, siden de kan holde valpen beskjeftiget i timevis.  

Valpetrening og hygiene

Hos Zoopermarked.no finner du alt det nødvendige utstyret som du trenger for å gjøre valpen renslig. Deriblant valpekluter, valpebleier og valpetoaletter. Dessuten blir valper som oftest veldig fort skitne, da de fysisk er nærmere søle og jord enn voksne hunder. Husk at valper trenger en mer skånsom og mild shampo enn voksne hunder. Bruk derfor alltid en shampo som er spesielt utviklet til valper når du valp skal bade.  

Tåteflasker
Har din hund fått valper og trenger den litt hjelp til fôringen, fordi hun selv ikke har melk nok? Her på siden finner du tåteflasker og sugesprøyter til mating av valper.  

Loppemidler
Husk alltid å gi din hundevalp loppemiddel. Så unngår du irriterende lopper i hjemmet.  

Valpeløpegård
Vil du gjerne gi din valp lov til å nyte utendørslivet, men synes at hagen kanskje er litt for stor? Så prøv en valpeløpegård. Her kan valpen oppleve det å være ute, men på et begrenset område.

Adaptil

Adaptil sender ut et trygghetsskapende og beroliggende feromon. Adaptil er opplagt når valpen kommer hjem for første gang, da de beroliggende feromoner kan hjelpe valpen med å falle til ro i det sitt nye hjem mye raskere.  

Valpesenger
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av bløte og komfortable valpesenger. Alle valper liker å ligge bløtt og lunt. Velg derfor din valps seng med omhu. Velg alltid en hundeseng som valpen kan vokse i, da valper vokser utrolig fort.  

Transportkasser
Når det nye familiemedlemmet skal transportere sikkert hjem, så velg en transportkasse som er romslig nok til at det er plass til et teppe eller en liten pute. Samtidig bør du velge en transportkasse som er romslig nok til at valpen kan snu seg og ligge i en naturlig stilling.  

Valpeskåler
En fôr- og vannskål, er en nødvendighet når man har valp. Når du kjøper en fôr eller vannskål til valpen, så kjøp en skål som er skli sikker, så valpen ikke ender opp med å skyve skålene rundt omkring i hele huset. Så slipper du å ha flere skåler stående fremme og du slipper mer oppvask enn høyst nødvendig. Vi forhandler sklisikre valkeskåler til både mat og vann, i mange flott farger, design og materialer.  

Valpehalsbånd
Når du kjøper det første halsbåndet til din valp, så velg et halsbånd i nylon. Valper vokser hele tiden og med et nylon valpehalsbånd, kan du fortløpende korrigere halsbåndet.  

Valpesele
En valpesele er ofte en god idé, inntil valpen har lært seg å gå pent, siden valpeselen skåner valpens nakke og rygg. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av valpeseler, valpehalsbånd og valpeliner i mange flotte farger og design.  

Valpe sett
Når man får en hundevalp, er det mange praktiske ting som skal skaffes, blant annet en valpesele, et valpehalsbånd og en valpeline. Så, ville det ikke være enkelt hvis man bare kunne få alt dette i et samlet sett? Det kan du hos Zoopermarked.no. Vi har flere forskjellige valpe sett i flere forskjellige farger og design.

Din valp bør bære et synlig hundetegn
Selv om det ikke er lovpliktig å bære hundetegn, er det imidlertid en god idé å få gravert telefonnummer på hundetegnet. På den måten sikrer du deg at andre raskt kan kontakte deg i tilfelle det har skjedd et uhell. I tekstfeltet kan du oppgi akkurat den teksten du selv ønsker. Hos oss finner du et stort utvalg av solide hundetegn, til særdeles fordelaktige prise – og husk: alle våre priser på hundetegn, er inklusive gravering. Hos Zoopermarked.no finner du hundetegn i mange forskjellige materialer, former, farger og størrelser. Vi garanterer derfor at du finner det nye hundetegnet ditt her og som matcher din hunds personlighet hos oss.      

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.