ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Alt du trenger til hagens viltfugler
Hos Zoopermarked.no er vi interessert i at både dyrene i hjemmet, og de i hagen, har det godt. Vi leverer derfor et bredt utvalg av kvalitetsprodukter etter viltfuglenes behov. Fuglene i hagen skal også skjemmes bort og hjelpes i både sommer- og vinterperioden. Med vårt utvalg hos Zoopermarked.no kan du hjelpe de kjære bevingede kjæledyrene som flyr utenfor vinduet ditt. Fuglene vil elske deg for det og vil sannsynligvis gjøre hagen din til deres hjem. Viltfugler kommer gjerne tilbake, hvis man sørger for å fôre dem, gi dem ly og en følelse av trygghet i hagen eller på verandaen. Det hjelper å sette opp redekasser, fôrbrett og annet, slik at de føler seg velkommen utenfor der du bor. Utstyret avhenger av hvilke fugler du har i hagen. Enten du har små fugler, mellomstore fugler, eller store fugler, har de alle sammen ulike behov. Hos Zoopermarked.no har vi sørget for å ha et så bredt utvalg som mulig for at du skal finne akkurat det du trenger til den slags fugl som du gjerne vil skjemme bort.  

Plass til fuglene i hagen

For at viltfuglene skal bli fornøyd, er det viktig at du sørger for redekasser, hvor de kan yngle og bo. Fuglehusene og redekassene gir de et fristed hvor de kan yngle i fred og ro og samtidig føle seg trygge. Tryggheten gir fuglene ro, slik at de slipper å frykte for rovdyr som vil ete dem eller deres yngel. Hvis du skaper et trygt miljø med sikkerhet for fuglene, vil de komme tilbake din hagen din år etter år og du vil kunne oppleve et rikt fugleliv til glede for hjemmets beboere. Yngelsesongen for fugler er kun noen ganske få måneder i året, men fuglehusene og redekassene brukes også de resterende månedene. De ville fuglene bruker dem til å søke tilflukt i, både for å skule seg for rovdyr, men også på grunn av kulden. Kulden holdes på avstand og fuglene holder seg tørre, bare de har et fuglehus de kan gjemme seg i. Hvis du ønsker å hjelpe viltfuglene ytterligere, kan du sørge for rengjøring av fuglehusene 1 – 2 ganger i året og samtidig fylle dem opp med halm. Bunnlaget av halm gir fuglene noe isolerende å kose seg i, så de ikke fryser. Samtidig kan de gjemme seg å føle seg trygge i beskyttede omgivelser.  

Rovfuglsilhuetter, hva skal de brukes til?

Mange fugler kan ikke se at det er vinduer, og kan derfor risikere å fly rett inn i vinduet, siden de tror at det er åpent. Dette kan enkelt føre til skadede fugler og i verste fall død. Hvis du vil hjelpe til med å unngå disse situasjonene, kan du klistre silhuetter av rovfugler på vinduene, slik at fuglene på dette viset får en advarsel om å fly et annet sted. De vil bli skremt av silhuettene, da de ligner rovfugler som normalt vil ete dem. Silhuettene er også fine hvis du vil holde duene vekk fra din veranda, eller kanskje måkene. Fuglene vil helst ikke komme for nære, siden rovfuglene anser mindre fugler for enkle måltider. Du kan unngå en skitten veranda eller tarrasse, ved å sette opp silhuetter av rovfugler. Det er også mulig å gjøre de ytre områdene ved boligen din mindre bråkete, da fuglene ikke vil være der og derfor finner andre steder å oppholde seg.  

Hjelp de minste fuglene til å trives i hagen

Ønsker du å ha små fugler i hagen, er det viktig at du plasserer fôret i en passende høyde. Fuglene flyr gjerne høyt opp for å få tak i fôr og vann. Grunnen til dette er at jo større plass og høyde de små fuglene har, jo tryggere føler de seg. Fuglene skal gjerne kunne danne seg et overblikk over stedet de er, slik at de kan oppdage eventuelle trusler. Derfor kan det være en god idé å henge maten til de minste fuglene løst i luften. For eksempel en meisebolle i en snor eller en fettfylt kokosnøtt fra en grein eller en krok. De små fuglene kan enkelt henge seg fast i fôrkulene eller på fôrstasjonen, hvilket de større fuglene ikke kan. På den måten unngår de trusler rundt deres fôrstasjoner og kan føle seg trygge.
De mest alminnelige små fuglene i Norge er:
-      Svarttrost
-      Blåmeis
-      Bokfink
-      Sanglerker
-      Kjøttmeis
-      Gråspurv
-      Pilfink
-      Gulspurv  

Sørg for dine mellomstore fugler så de får det godt

I mellomklassen er disse fuglene de mest kjente i Norge;
-      Kråker
-      Måker
-      Kaie
-      Skjærer
-      Myrsnipe
-      Sothøner
-      Ørn
-      Falk
-      Måltrost
-      Ugler
-      Ender  

De store fuglene og hvordan du best sørger for deres velbefinnende

De større fuglene er ikke noe man finner i hagen hos private, dog er det mulig å se de i din hage, hvis du bor på landet, i skogen eller ved en sjø.  
Av de store fuglene er disse, de mest alminnelige:  
-      Gjess
-      Svaner
-      Traner
-      Fasaner  

Vi gir alltid lave priser på kvalitetsprodukter og yter alltid prismatch. Vi hos Zoopermarked.no er alltid interresert i å yte den aller beste servicen, samt å gi noen rimelige priser på våre kvalitetsvarer. Vi prismatcher mer enn gjerne hvis du finner en identisk vare billigere et annet sted i Norge. Det eneste du skal gjøre, er å kontakte vår kundeservice og fortelle hvor du har funnet den billigere varen. Du kan også skrive i kommentarfeltet på din online ordre. På den måten kan kundeservice trekke beløpet fra på din faktura, så du får den billigste prisen. Du kan også skrive til: kundeservice@zoopermarked.no eller ringe til vår kundetelefon 21950193, mellom kl. 10:00 – 14:00 på hverdager. På denne måten kan vi hjelpe deg, slik at du slipper å betale mer enn høyst nødvendig for varene du kjøper. Det er viktig å være oppmerksom på at alle priser skal sammenlignes én til én og at frakten også skal tas med i regnestykket, eller eventuelle spesialrabatter.
 

Få raskt og enkelte levering helt til døren

Når du bestiller hos Zoopermarked.no kan du enkelt få levert varene dine direkte på døren. Hvis du derimot ikke skulle være hjemme på leveringstidspunktet, vil varene bli levert til dit nærmeste postkontor. Du vil bli kontaktet, kun hvis det gjelder en restordre eller om at en vare skulle være utsolgt. 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.